Vi gratulerer LetSea AS som årets Gazelle i 2017

Prisvinner og NHO-medlem LetSea forsker på miljøvennlige løsninger for lakseoppdrett og holder til på øya Dønna i Nordland

#205

LetSea Gasellevinner 2017 Fotograf: SCOTT P BRUEGMANN

Publisert 01.12.17

Nordland

Gasellevinneren er forsknings- og utviklingsselskapet LetSea AS, som de siste fire årene har mer enn tidoblet omsetningen, fra 24 millioner i 2013 til 318 milloner kroner i 2016.

LetSea forsker på miljøvennlige løsninger for lakseoppdrett og holder til på øya Dønna i Nordland.

Prisen ble delt ut av HKH Kronprins Haakon på årets Gasellefinale i Oslo.

 - Dette er en pris som går til alle de ansatte. Alle som deltar, står opp om morgenen og bidrar, sier daglig leder Kristian Johnsen i Letsea til DN.no.

- Vi er en bedrift som tar tak i utfordringene i oppdrettsnæringen. Det er lett å si at vi skal gjøre dét og dét, men vi får ting gjort, sier styreleder Per Kristian Nordøy til avisen.

NHO heier på Gasellebedriftene

På vegne av NHO vil jeg gratulere så mye til LetSea AS som Årets Gaselle, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund i en kommentar til utdelingen. – Vi er stolte av at Årets Gaselle er en av NHOs mange medlemsbedrifter. NHO jobber for at det skal bli flere lønnsomme bedrifter som sammen skal sikre et bærekraftig Norge, sier Kristin Skogen Lund. Derfor heier vi på LetSea og alle de andre Gasellebedriftene.

Om DN Gaselle

NHO har vært en av hovedsamarbeidspartnerne til DN Gaselle i år. Gasellene kåres hver høst av Dagens Næringsliv og er Norges raskest voksende bedrifter. DN kårer gasellene på grunnlag av de seneste fire åre årenes regnskaper, og en vurdering av selskapet, veksten, lønnsomheten, revisorberetning, kredittanmerkninger og andre relevante faktorer.