Frå regjeringsapparatet til NHO Nordland

Elnar Remi Holmen blir ny politisk rådgjevar for NHO i Nordland.

Politisk rådgiver Elnar Remi Holmen (FrP) i Olje- og energidepartementet blir ny politisk rådgjevar for NHO Nordland. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB scanpix.

Politisk rådgiver Elnar Remi Holmen (FrP) i Olje- og energidepartementet blir ny politisk rådgjevar for NHO Nordland. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB Scanpix.

Publisert 16.03.18

Nordland

Tidlegare statssekretær og politisk rådgjevar i Olje- og energidepartementet, Elnar Remi Holmen (32), blir ny politisk rådgjevar for NHO Nordland. Elnar Holmen har 10 års politisk røynsle frå Framstegspartiet i ulike roller. Han er utdanna elektrikar og har i tillegg fagbrev som tavlemontør.

- NHO styrker nå regionkontoret i Nordland. Dette gjelder spesielt i arbeidet med bedre rammebetingelser for næringslivet og medlemskontakt, og den nye rådgiverstillingen er særdeles viktig i en region med et stort potensial for verdiskaping og arbeidsplasser, seier NHO sin regiondirektør i Nordland, Ole Henrik Hjartøy.


Det har vore ein lang og grundig prosess i forbindelse med rekrutteringa til denne stillinga. Søkjarlista inneheldt mange godt kvalifiserte kandidatar, men Elnar Holmen trekte til slutt det lengste strået.

Han tek til i stillinga i mai 2018.

Kontakt oss

Ole Henrik Hjartøy

Regiondirektør

NHO Nordland

ole.hjartoy@nho.no
Mobil
90588345