Profesjonelle nettverk: Din nøkkel til nye samarbeid og markedsmuligheter!

Flere bedriftsledere begynner å forstå viktigheten av å ha et profesjonelt nettverk. Dessverre er det mange som ikke jobber strategisk med nettverk. Dette gjør at de går glipp av nye muligheter, både når det gjelder samarbeid og innpass hos nye kunder.

#120 Fotograf: Ingvild E. Stehl

Denne morgenen får du konkrete tips og råd til hvordan du kan bli en bedre relasjonsbygger og hvordan utvikle ditt profesjonelle nettverk.

Dagens foredragsholdere er:
Per Harbø, Programleder i Nasjonalt program for leverandørutvikling, foredragsholder med lang erfaring i nettverksbygging

Knut Grønli, daglig leder i Grønli Gruppen as. Knut Grønli har erfaring med kommunikasjon og effektiv markedsføring i alt fra enkeltmannsforetak til noen av Norges største selskaper.

Kristian Grønli, daglig leder i Referral Institute Oslo as. Kristian Grønli hjelper bedrifter med å tilrettelegge for personlige anbefalinger, og i jakten på langsiktige og strategisk riktige kunder.

Vi gir deg tips til hvordan du kan bygge et strategisk nettverk som hjelper deg å nå dine mål. Enten du trenger ny jobb, nye kunder eller kontakt med nye leverandører.

Du vil få:

  • enkle metoder for å skape et budskap som sitter
  • øvelser i hvordan kan du trene på ditt budskap og samtidig trene ditt nettverk
  • tips om hvordan øke tilliten og bli husket

Velkommen til en morgen med faglig påfyll og mulighet for nettverksbygging på tvers av NHO-fellesskapet!

Kontakt oss

Ingvild Eriksen Stehl

Seniorrådgiver

NHO Oslo og Akershus

ingvild.eriksen.stehl@nho.no
Telefon
45208347