Et privilegium

Vinh Phung mener at deltakelsen i Global Future har gitt uvurderlige muligheter.

Global Future deltaker kull2, Vinh Phung. Foto: A.H. Gjelstad

Publisert 27.08.14

Oslo og Akershus, Global Future

- Å være deltaker i Global Future har vært et privilegium, sier Vinh Phung.  
- De erfaringer jeg har fått, mennesker jeg har møtt, og mulighetene som har kommet er uvurderlig.  Jeg har vokst mer som person i disse halvannet årene, enn hva jeg ville ha gjort på egenhånd og det takket være de fantastiske menneskene som er involvert i programmet.

Ny stilling
Vinh Phung har en Master i molekylær biologi og en Doktorgrad i bioteknologi fra Universitetet i Ås (NMBU) .  Han jobber nå i ny stilling som spesialrådgiver i Innkjøpsavdelingen på Oslo Universitetssykehus (OUS).  OUS er landets største sykehus med 22.000 ansatte og et budsjett på ca. 20 milliarder. Som spesialrådgiver har han sammen med kollegaer ansvar for alle innkjøp i sykehusene tilknyttet OUS; Rikshospitalet, Ullevål og Aker.

- Det var ikke vanskelig å velge en person som Vinh til deltakelse i Global Future, sier prosjektleder Torhild Hallre i NHO Oslo og Akershus. 
- I tillegg til sterk fagkompetanse er Vinh en engasjert person som elsker utfordringer.  Han er en initiativtaker med øye for nye forretningsmuligheter.  Alltid proaktiv og opptatt av å kunne bruke sine kunnskaper til å bidra positivt i arbeids- og samfunnsliv. 

Nye søkere med ambisjoner
- Nå har vi åpnet søkeprosessen for kull3 i vår region.  Vi leter ikke nødvendigvis etter doktorgradskandidater, men vi er opptatt av engasjement og initiativ hos søkerne.  Har du lederambisjoner og flerkulturell bakgrunn, snakker godt norsk og "vil noe", da er du en mulig deltaker i neste kull som starter senere i høst. Mer informasjon om søkeprosessen finner du på våre nettsider.