Ledelse

Mohsen innfridde alt

Rektor Mohsen Zangani innfridde alle NOKUT kravene ved å utøve god kriseledelse i sin organisasjon

Mohsen Zangani Global Future deltaker kull2. Foto: A.H. Gjelstad

Publisert 29.04.14

Global Future

Mohzen Zangani er opprinnelig fra Teheran, men kom til Norge som liten. Han er utdannet lege og har praktisert som lege innen kirurgi. Idag bor han i Bærum og jobber i Asker som rektor og faglig leder ved Atlantis Medisinske Høgskole. Han er en av deltakerne som nylig har avsluttet sitt Global Future lederprogram.  Han har bred undervisningserfaring og glødende engasjement for organisasjon og ledelse.  Dette fikk han til fulle prøvd seg på da han som nyutnevnt ung rektor fikk store utfordringer i fanget i form av at skolen ikke tilfredsstilte 16 av 18 krav NOKUT fremsatte.  Ved intens jobbing og god team-ledelse klarte han å snu krisen og innfri alle kravene til NOKUT innen den korte tidsfristen.  Dette fikk han til i tillegg til vanlig ledelse av skolen og deltakelsen i Global Future programmet.  

Ukeavisen Ledelse nr. 16 hadde en større artikkel om Mohsen og hans snuopoerasjon under tittelen "To år med kniven mot strupen".

- En dyktig ung leder som har innsikt, motivasjon og humør som merkevare. Han var en klar kandidat blant de 220 søkerne vi hadde til programmet, sier prosjektleder Torhild Hallre i NHO Oslo og Akershus.  Han har innfridd - ikke bare i sin egen organisasjon - men også i Global Future sammenheng. Vi ønsker han lykke til videre i sin lederrolle.   

Kontakt oss

Torhild Hallre

Prosjektleder

NHO Oslo og Akershus

torhild.hallre@nho.no
Telefon
90057000