Global Future nytt opptak

Lederambisjoner og flerkulturell bakgrunn? Nå er søkeprosessen åpen i Global Future programmet!

NHO Oslo og Akershus tar opp ledertalenter i kull 3 Global Future Høsten 2014

Publisert 26.08.14

Oslo og Akershus, Global Future

Global Future er NHOs program for å mobilisere høyt utdannede kvinner og menn med flerkulturell bakgrunn til relevante posisjoner i arbeidslivet; til lederansvar og styrearbeid. Global Future skal øke bedriftenes tilgang på velkvalifisert arbeidskraft og styrke mangfoldet i næringslivet.  

 Har du lederambisjoner, høy utdanning, gode norskkunnskaper og flerkulturell bakgrunn, er det mulig å søke om plass i kull 3. Førstegenerasjons innvandrere er vår hovedmålgruppe.  Global Future varer ca. 16 måneder med totalt 18 obligatoriske dager, så du må ha anledning til å sette av i gjennomsnitt 2 dager pr. måned fordelt på samlinger, arbeid i grupper og samtaler med din mentor eller bidra med din kompetanse i nettverkssamlinger.

Her finner du mer informasjon om programmet, søkekriterier og prosessen for kull3:  

Søknadsfrist er 20. september 2014.  Alle søknader må leveres via vår rekrutteringspartner Experis i Manpower Group. Her er linken

Det er forventet at svært mange søker, så du bør gjerne se igjennom CV og LinkedIn profilen din.  Legg også ved et søknadsbrev med beskrivelse av deg og dine ambisjoner for å ta større ansvar og lederskap i norsk arbeidsliv.

Vi ønsker en bredt sammensatt gruppe deltakere med balanse i alder, kjønn, kulturell bakgrunn, kompetanse og vil vektlegge engasjement og ambisjoner blant personlige egenskaper i utvelgelsen.

Vi har fulgt to kull med hhv. 25 og 30 deltakere i Oslo og Akershus og kanskje kan du bli en av de nye i kull nr. 3?  Lykke til i søkeprosessen!