Klare for karrierereise

Ferske Global Future talenter var samlet hos NHO til Bli-kjent mingling før programmet virkelig starter.

Noen av de 25 Global Future deltakerne i Kull 3. Fra Bli-kjent samling hos NHO Foto: T. Hallre

Publisert 04.11.14

Oslo og Akershus, Global Future

Praten gikk livlig rundt bordene hos NHO Oslo og  Akershus da de nye Global Future deltakerne var samlet for å bli litt bedre kjent før selve Kick-off på programmet. Etter en grundig og omfattende utvelgelsesprosess er gruppen nå på plass og selve Global Future reisen kan starte for kull 3. 

Imponerende kompetansebase
-Vi har ikke samlet alle tall på hvor mange bachelor-/master- og doktorgrader de har seg imellom, men det er en imponerende kompetansebase. I tillegg har de forskjellige erfaringer og bringer med seg kulturelle baktepper fra hele verden. De er på forskjellige nivåer i sin karriere, men alle er klare for mer ansvar. Dette er mangfold i ordets rette forstand, sier Torhild Hallre, prosjektleder i NHO Oslo og Akershus og ansvarlig for gjennomføring av programmet.

Vi starter nå kull nr. 3 her i vår region og vil følge deltakerne helt frem til våren 2016.  En reise der leder- og selvutvikling, retorikk, styrearbeid, innovasjon & etablering og ikke minst nettverk er sentrale elementer.  Dessuten kobles de med hver sin mentor.

Forsmak
Hensikten idag var å gjøre deltakerne kjent og bygge tillit i gruppen før det hele starter.  Den 13. november er det duket for formell Kick-off i styrerommet til NHO med gjester, samarbeidspartnere og presse! 

Følg gjerne Global Future videre på NHOs netttsider www.nho.no/globalfuture eller på våre regionsider www.nho.no/osloogakershus