Nyheter

 1. Kommunene i Oslo og Akershus er blant de aller beste

  9. august 2017 | Oslo og Akershus

  - Det er en klar sammenheng mellom størrelse og plassering på listen i Kommune-NM. I vår region er Bærum nummer to og Oslo nummer tre, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Oslo og Akershus.

 2. Lærerik rundtur for Akershuspolitikere

  9. august 2017 | Oslo og Akershus

  13 stortingskandidater fikk nyttig påfyll og inspirasjon gjennom møte med de tre bedriftene Kolonial.no, Seby Entreprenør og Institutt for Energiteknikk.

 3. Ungdom: Dumt å velge bort oljen!

  8. august 2017 | Oslo og Akershus

  Søkertallene til høyere utdanning viser en nedgang i søkningen til petroleumsfag. Det er dårlig nytt for mange bedrifter i oljeklyngen i Asker og Bærum.

 4. Ingen krise i boligmarkedet

  8. august 2017 | Oslo og Akershus

  - Kommunene må fortsette å regulere til boliger i Akershus og Oslo, sier regiondirektør Nina Solli.

 5. Penger til digital kompetanse

  2. august 2017 | Oslo og Akershus

  15. august går fristen ut for å søke penger til opplæring i digitale ferdigheter på arbeidsplassen - såkalte Kompetanse Pluss-midler.

 6. Mangler læreplasser

  2. august 2017 | Oslo og Akershus

  Kommunene har også et ansvar med å ta i mot lærlinger, ikke bare bedriftene. Ski kommune er best i Akershus når det gjelder å ha lærlinger. De andre kommunene i Akershus er ikke like flinke.

 7. Flere jobber sikrer den norske velferden

  17. juli 2017 | Oslo og Akershus

  Historien om Furuseth AS er historien om omstilling og fornyelse gjennom generasjoner. Daglig leder Harald Furuseth er fjerde generasjon i Furuseth AS på Dal i Ullensaker.

 8. Gratis leie av gategrunn i Oslo Sentrum

  12. juli 2017 | Oslo og Akershus

  Sommeren 2017 starter arbeidet med å fremme bylivet i ulike gater i Oslo sentrum. Serveringsteder og butikker spiller en viktig rolle og vil bli tilbudt gratis leie av gategrunn ut året.

 9. Tett på medlemmene

  11. juli 2017 | Oslo og Akershus

  -Å kjenne bedriftene gir oss god innsikt i bedriftenes hverdag og vi får mange forslag til saker som vi kan bringe videre til NHO og til politikerne, sier regiondirektør Nina Solli.

 10. Valg 2017: Jobber for gjennomslag

  29. juni 2017 | Oslo og Akershus

  Nå er det valgkamp, men NHO Oslo og Akershus jobber systematisk med å få gjennomslag for viktige saker året rundt. Jevnlig kontakt med stortingskandidatene er en del av dette arbeidet.

 11. Optimisme og jobbvekst

  27. juni 2017 | Oslo og Akershus

  -Bedriftene i Oslo og Akershus ser mer positivt på markedssituasjonen enn bedriftene i det øvrige Norge, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Oslo og Akershus.

 12. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
22 >