Nyheter

 1. Gøy med buss uten sjåfør

  20. oktober 2016 | Oslo og Akershus

  Torsdag ble vi invitert med på en reise til fremtiden. NHO Transport, Telenor, Ruter Flytoget og Acando inviterte til tur med selvkjørende buss.

 2. Coca-Cola vil gå på tur igjen

  12. oktober 2016 | Oslo og Akershus

  Stortingspolitikerne Abid Raja, Hans Andreas Limi, Michael Tetzschner og Bente Stein Mathisen fikk med seg en kaffe og ble sendt ut på en litt kjølig tur i Frognerparken med flere bedrifter.

 3. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 4. 4 milliarder kroner å slåss om på Øvre Romerike

  10. oktober 2016 | Leverandørutvikling, Oslo og Akershus

  -Kommunene på Øvre Romerike kjøper årlig inn varer og tjenester for 4 milliarder kroner. Vi må utnytte disse innkjøpene slik at de skaper innovasjon og regional utvikling samtidig som innbyggerne får bedre tjenester.

 5. Det haster med nye boliger

  4. oktober 2016 | Oslo og Akershus

  Nå må Askers politikere vise handlekraft og skjære igjennom slik at boligene på Høn-Landås kommer på plass snarest. Tiden går, og det er alle dem som står utenfor boligmarkedet som betaler prisen

 6. Kolonial.no fikk drahjelp av Innovasjon Norge

  3. oktober 2016 | Oslo og Akershus

  Kolonial.no fikk to ganger etablererstipend og risikolån av Innovasjon Norge i startfasen. Dette er en av grunnene til at de i dag forsatt er en gründereiet bedrift.

 7. Kaffe?

  30. september 2016 | Oslo og Akershus

  Vil du ta en uforpliktende prat med oss i NHO Oslo og Akershus?

 8. Oslo må med

  30. september 2016 | Oslo og Akershus

  -NHO velger struktur ut i fra hva som er best for næringslivet. Vi støtter opprettelsen av region Viken, men Oslo må være med, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Oslo og Akershus

 9. Gatejuristen fant gull hos NHO

  29. september 2016 | Oslo og Akershus

  Over 80 investorer eller gründere fikk møte hverandre på lynmøter for å koble gode ideer og penger. Den store pengedagen ble en suksess som skal gjentas.

 10. Ni kommuner i Akershus

  28. september 2016 | Oslo og Akershus

  Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland foreslår ni kommuner i Akershus mot dagens 22. Dette er et godt forslag, mener regiondirektør Nina Solli.

 11. Satser på det varige

  26. september 2016 | Oslo og Akershus

  -For meg er det viktig at business både skal løse et problem og være samfunnsnyttig, sier Tharald Nustad. Han har grunnlagt og investert i en rekke bedrifter i skjæringspunktet mellom teknologi og bærekraft.

 12. Bedriftene vil inkludere

  20. september 2016 | Oslo og Akershus

  Bedriftene i Oslo og Akershus ønsker å bidra med å få flere i arbeid, til tross for vanskelige tider. Både bedriften, samfunnet og individet tjener på vellykket inkludering, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Oslo og Akershus.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
18 >