- Vi vil ha deg

- Jeg trodde virkelig ingen ville ha meg i arbeidslivet, jeg. CV-en min var verken nyoppusset eller spesielt imponerende.

#205

Fotograf: Ingeborg Malterud

Publisert 17.08.16

Oslo og Akershus

- Jeg så Dr Phil på formiddags-TV og trodde aldri jeg skulle komme meg tilbake i jobb, forteller Vibeke Klykken, med et smil. For bak henne ropes det fra kollegene i Raise Gruppen: - Vi vil ha deg!

Rekrutteringsansvarlig i selskapet, Trine Elden, kunne ikke vært mer enig.

- Vibeke passet rett inn hos oss i Raise fra første stund. Vi er en hektisk bedrift med åpen kultur, der man må være klar for å ta på seg arbeidsoppgaver og hjelpe sine kolleger. Vibekes vesen er super match for oss. I tillegg til å være motivert og ta ting lett er hun et ordensmenneske som vi alle setter stor pris på.

Nå har Vibeke ansvar for lærlingene i bedriften, i tillegg til resepsjonsarbeid – og får snart tildelt nye arbeidsoppgaver.

- Jeg har følt meg velkommen i Raise Gruppen fra første stund. Livet har blitt bedre på alle måter etter at jeg startet her. Først i praksis og nå i lønnet jobb. Jeg får lyst til å bidra mer fordi jeg har fått en ny sjanse.

I tillegg til Vibeke Klykkens imponerende egeninnsats er prosessen bak denne suksesshistorien signert NHO-bedriften Karea Varbas. De er eksperter på å bistå mennesker med arbeidshindringer tilbake til jobb. De følger prosessen tett med fokus på arbeidsgiveroppfølging etter Ringer i Vannet-metodikken. Karea Varbas innehar grundig kunnskap om når og hvordan man skal puffe folk på en vennlig måte, slik at de tar stegene tilbake til arbeidslivet. Til de er der Vibeke er nå. Lykkelig for å sitte trøtt på trikken hver dag – på vei til eller fra jobb.

Raise Gruppen fikk i dag diplom og blomster fra NHO for å ta samfunnsansvar ved sosialt forankret rekruttering gjennom Ringer i Vannet. Gratulerer med en ny medarbeider!

Les mer om NHOs rekrutteringsprosjekt Ringer i Vannet