Coca-Cola vil gå på tur igjen

Stortingspolitikerne Abid Raja, Hans Andreas Limi, Michael Tetzschner og Bente Stein Mathisen fikk med seg en kaffe og ble sendt ut på en litt kjølig tur i Frognerparken med flere bedrifter.

#205

Stortingspolitiker Abid Raja (V), direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Coca Cola Per Hynne og administrerende direktør Espen Fjeld fra Energi Salg Norge. Fotograf: Sofie Oraug-Rygh

Publisert 12.10.16

Oslo og Akershus

Under fanen "Gå for Næringslivet" møtte 15 bedrifter i tillegg næringsbyråd Geir Lippestad (Ap) og bystyrerepresentant Mathilde Tybring-Gjedde (H).
Politikerne høre om alt fra CO2-fond og sosial dumping til mer miljøvennlig emballasje.

- Som byråd for eierskap og næring er det viktig for meg og snakke med næringslivet. Nyttig. Litt kaldt var det, men kaffe og kaker hjalp, oppsummerer næringsbyråd Geir Lippestad (Ap). Han vi fikk knyttet kontakter og avtalt møter. Lippestad gikk tur med firmaene Håvarstein, Hero Kompetanse og Rett Bemanning.

-Abid Raja var aktiv og lyttende og jeg fikk tatt opp det jeg hadde på hjertet på vår raske spasertur. Dette var en god måte og møtes på. Vi stiller gjerne opp igjen på et varmere tidspunkt. Da kan vi stille med drikke, sa direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Coca Cola, Per Hynne.

Mathilde Tybring-Gjedde (H) fra bystyret gikk tur med Hanne Markussen-Eek i Franzefoss Minerals og Tamar Thorud fra Barnas Jurist og Gatas økonom. Tybring-Gjedde var opptatt av at ungdomspolitikere må bli bedre kjent med næringslivet: Dere må bare ta kontakt igjen! oppfordret hun.

Oppsummeringen både fra bedrifter og politikere var at dette var nyttig, lærerikt, spennende og morsomt.

-Vi kommer gjerne tilbake til våren!