Til aktive eiere i mindre bedrifter i Oslo og Akershus

Møt andre eiere i din region for å diskutere markedsføring i stort. – Hvor bør – eller må man være for å markedsføre egen bedrift, dens produkter/tjenester – og hvordan bygge ønsket omdømme? Hvordan skal ”digitale innvandrere” orientere seg og gjøre kloke valg for sin bedrift?

Publisert 16.06.14

Oslo og Akershus

 

Dato: 25. juni

Tidspunkt 8.30-10.30. NB! Frokost fra kl 08.00

Sted: NHO, Næringslivets Hus,  Middelthunsgate 27

Kostnad: Gratis for NHO medlemmer i 2014

Påmelding: Meld deg på her

Program: Klikk her

 Om eiernettverket i Oslo og Akershus

NHO Oslo og Akershus har fått tilbakemeldinger fra eiere i medlemsbedrifter at de ønsker et nettverk for aktive eiere i mindre bedrifter. Vi har derfor etablere et eiernettverk i regionen som en prøveordning i 2014, og evaluere og eventuelt videreføre nettverket  i 2015.

Her er det mulighet for å møte andre eiere og dele erfaringer fra aktuelle temaer. Nettverket gjennomfører 2 timers frokostmøter 4 ganger per år.  Første samling ble holdt i april, og evalueringen viste at 93% av eierne var svært godt fornøyd med møtet, ønsket å delta videre og anbefale nettverket til andre.

   

Drift av nettverket

NHO Oslo og Akershus v/ Lena Musæus vil være facilitator for samlingene, men nettverksdeltakerne må selv spille inn temaer og bidra med egne erfaringer. Nettverket lages på tvers av bransjer, og skreddersys for eiere av SMB og familiebedrifter. Mulighet for å dele nettverket i faste undergrupper fordelt etter størrelse/eventuelt omsetning vil vurderes fortløpende.  Foreløpige forslag til tema: eierskapsproblematikk, offentlige anskaffelser, styrearbeid i en familiebedrift, personalutvikling, markedsutvikling, finansiering. Har du andre ønsker om tema, kan disse spilles inn til Lena Musæus (lena@musaus.no)