Gå for næringslivet!

Er du opptatt av at politikerne skal forstå bedriftsledernes hverdag bedre? Har du en sak du brenner for? Eller kunne du tenke deg en uformell prat med en politiker for å bygge relasjoner?

Gressplen i Vigelandsparken med trær rundt.

Hva med en tur i Vigelandsparken for å snakke med en politiker? Fotograf: Siri Baastad.

Publisert 02.09.16

Oslo og Akershus

Er du engasjert på vegne av næringslivet og arbeidsplasser i vår region? Bli med på politiske vandringer!

Å gå for næringslivet var populært i Arendal

Mange politikere og bedriftsledere møtte opp da NHO sparket igang sin nye møteplass, «Gå for næringslivet», under Arendalsuka. Flere ordførere, en stortingsrepresentant og mange engasjerte politikere fikk i Arendal gode konkrete innspill for å sikre vekst i lokalmiljøet.

Etter gåturen, ble det meldt om at diskusjonene hadde handlet om tiltak for å redusere skjemaveldet, frafall i skolen, konkurranseutsetting, levende bysentrum, integrering av flyktninger, behovet for språkkunnskap, og så videre. Flere avtaler om videre samarbeid og oppfølging ble inngått.

Lyst til å bli med? Meld deg på her

Bli med 12. oktober

Bedriftsledere og politikere skal gå for næringslivet onsdag 12. oktober kl. 08.30. Meld deg på og møt opp utenfor Næringslivets Hus på Majorstua.

Vi legger opp til en spasertur på om lag 20 minutter. I løpet av turen kan både politikere og bedriftsledere bli bedre kjent, lytte og diskutere hvordan næringsliv og politikere kan få til økt verdiskapning og nye arbeidsplasser. Før og etter gåturen vil det bli enkel servering, og regiondirektør Nina Solli vil snakke mer om attraktiviteten til Osloregionen.