God idé - mangler finansiering?

Kom på Den store pengedagen 29. september og finn ut mer om hvordan bedriften kan skaffe finansiering.

Mennesker snakker sammen i møte

Fotograf: Aksel Jermstad

Publisert 05.09.16

Buskerud, Oslo og Akershus

Lær av andre som lykkes
Har du et godt prosjekt eller en god ide? Mangler du finansiering? På Den Store Pengedagen 29. september i Oslo kan du få råd om finansiering. Hør hvordan Simula Research, Kolonial.no, og Photocure har lykkes. De har benyttet ulike finansieringskilder. Det kan også være nyttig å høre hvilke kriterier investor Tharald Nustad i Plastilin legger til grunn for sine investeringer. Kanskje har han noen råd om hva bedriften bør tenke på i møte med investor?

Lynmøter
Hovedfokuset denne dagen er uformell dialog i lynmøter og mingling. Du velger ut hvilke som er mest relevante for deg å bestille lynmøte med. Hvert møte varer 13 minutter. Innovasjon Norge og Forskningsrådet stiller sterkt. I tillegg kan du bl.a. møte GIEK – Garantiinstituttet for eksportkreditt, DnB, Sparebank 1 Gruppen, Onsagers, NOX-fondet og NHO.

Meld deg på!
Meld deg på Den Store Pengedagen (klikk her). Alle deltakerne vil i forkant av arrangementet få tilsendt en lenke med mer informasjon. Da velger du akkurat de du vil ha lynmøte med.

Den Store Pengedagen arrangeres flere steder i landet. I Oslo er dagen et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Forskningsrådet og NHO Oslo og Akershus.