God idé - mangler finansiering?

Kom på Den store pengedagen 29. september og finn ut mer om hvordan bedriften kan skaffe finansiering.

Fotograf: Aksel Jermstad

Mennesker snakker sammen i møte

Publisert 05.09.16

Buskerud, Oslo og Akershus

Lær av andre som lykkes
Har du et godt prosjekt eller en god ide? Mangler du finansiering? På Den Store Pengedagen 29. september i Oslo kan du få råd om finansiering. Hør hvordan Simula Research, Kolonial.no, og Photocure har lykkes. De har benyttet ulike finansieringskilder. Det kan også være nyttig å høre hvilke kriterier investor Tharald Nustad i Plastilin legger til grunn for sine investeringer. Kanskje har han noen råd om hva bedriften bør tenke på i møte med investor?

Lynmøter
Hovedfokuset denne dagen er uformell dialog i lynmøter og mingling. Du velger ut hvilke som er mest relevante for deg å bestille lynmøte med. Hvert møte varer 13 minutter. Innovasjon Norge og Forskningsrådet stiller sterkt. I tillegg kan du bl.a. møte GIEK – Garantiinstituttet for eksportkreditt, DnB, Sparebank 1 Gruppen, Onsagers, NOX-fondet og NHO.

Meld deg på!
Meld deg på Den Store Pengedagen (klikk her). Alle deltakerne vil i forkant av arrangementet få tilsendt en lenke med mer informasjon. Da velger du akkurat de du vil ha lynmøte med.

Den Store Pengedagen arrangeres flere steder i landet. I Oslo er dagen et samarbeid mellom Innovasjon Norge, Forskningsrådet og NHO Oslo og Akershus.