Gåtur som kan gi utslag på budsjettet

Har du en sak du brenner for? Nå har du muligheten: Vi kobler relevante politikere og spennende bedrifter for gode samtaler eller en rusletur i Frognerparken den 16. november.

Gå for Næringslivet: Runar Frømyhr Nomias, Hege Schøyen Dillner fra Veidekke og Tuva Moflag Arbeiderpartiet

Gå for Næringslivet: Runar Frømyhr Nomias, Hege Schøyen Dillner fra Veidekke og Tuva Moflag Arbeiderpartiet Fotograf: Ingvild Eriksen Stehl

Publisert 30.10.17

Oslo og Akershus

"Gå for næringslivet" heter konseptet der NHO Oslo og Akershus inviterer stortingskandidater og bedriftsledere til å finne sammen over en kaffekopp eller på en spasertur. Tanken er at det er bedriftslederne som skal snakke og politikerne som skal lytte.

NHO Oslo og Akershus har arrangert dette tre ganger så langt. Konseptet er en politikere og to næringslivsleder på tur i Frognerparken. Bedriftene får snakke om det de har på hjertet og politikerne oppfatter det som nyttige skritt i parken. Men også politikerne synes dette er svært nyttig.

Coca-Cola vil gå på tur igjen

-Dette er rene kinderegget: Bedriftene blir fornøyde, politikerne får nyttige innspill og vi i NHO Oslo og Akershus opplever å få gjennomslag for næringslivets agenda. I 2016 opplevde vi at millionbeløp ble flyttet på statsbudsjettet etter nyttige samtaler, sier regiondirektør Nina Solli.

Du og din bedrift kan melde deg på her