Made in Oslo og Akershus

Intet grønt skifte med rød bunnlinje. Hvordan bidrar næringslivet i vår region til det grønne skiftet?

Henrik Asheim (H) og Marianne Marthinsen (Ap) skal leder NHO Oslo Akershus årskonferanse

Henrik Asheim (H) og Marianne Marthinsen (Ap) skal leder NHO Oslo Akershus årskonferanse Fotograf: Stortinget

Publisert 26.01.17

Oslo og Akershus

Næringslivet sitter på de gode, fremtidige løsningene. På NHO Oslo og Akershus årskonferanse vil du få ta del i de gode eksemplene på bærekraftig nyskaping. Kom på vår årskonferanse og møt de grønne bedriftene som også skaper arbeidsplasser!

Sofie Oraug-Rygh i NHO Oslo og Akershus har ansvaret for programmet. Hva er de tre viktigste grunnene til at man må få med seg dette, Sofie?

-Vi skal få vist frem hva bedriftene i vår region bidrar med for å gjøre Norge grønnere. Her snakker vi om både, teknologi- og industribedrifter.

- Jeg gleder meg også til å høre Lars Andresen fortelle om Norges Geotekniske Institutts (NGI) arbeid med vindmøller til havs. Og så er det alltid gøy å høre hva sjefen sjøl – Kristin Skogen Lund -  har å si.

-Det ryktes at to politikere skal ha en noe utradisjonell rolle på konferansen?

-Ja, vi har spurt stortingspolitikerne Marianne Marthinsen (Ap) og Henrik Asheim (H) om å lede oss gjennom programmet. Begge sa ja umiddelbart ja. Vi tror de vil få til en god og konstruktiv samtale mellom politikere og næringsliv om en grønnere fremtid.

- Ikke glem at vi serverer frokost før møtet! Der vil du få anledning til å mingle med NHO-toppen og stortingspolitikerne, sier Oraug-Rygh.

Når: 15. februar kl.0830 - 1215.
Hvor: Næringslivets Hus, Majorstuen. 

Påmelding her