Møter 50 bedrifter på 5 dager

I løpet av fem dager skal NHO Oslo og Akershus møte hele femti bedrifter. Målet er å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i vår region.

Publisert 13.04.16

Oslo og Akershus

Med et næringsliv i omstilling er det viktigere enn noen gang at norsk politikk legger til rette for verdiskaping i Norge.

Hva er det aller viktigste for NHOs medlemsbedrifter i Oslo og Akershus nå? Hva er viktig for å drive lønnsomt, skape arbeidsplasser og bidra til fortsatt velferd i Norge?

NHO er i kontinuerlig dialog med mange medlemsbedrifter, men for å få enda bedre forståelse av utfordringene i vår region legger NHO Oslo og Akershus nå ut på en fem dager lang speed-dating med bedrifter. Vi har allerede tjuvstartet i Ski, og skal til Lysaker, Fornebu, Oslo Vest, Groruddalen og Gardermoen.

- Målet er å treffe bedriftsledere, ansatte og lærlinger i ulike settinger, enten det er på en traktor, på et kjøkken eller på et kontor. Vi skal knytte kontakter og få innspill. Jeg skal først og fremst lytte, men også fortelle hva vi jobber med, sier regiondirektør Nina Solli.
Besøk på Toyota Follo
Sammen med sine ansatte skal Solli blant annet besøke Toyota Follo, OneCo Elektro i Groruddalen og Peab Anlegg på Lysaker. Agendaen er åpen og styres i stor grad av bedriftene som besøkes. Men relevante temaer kan være rekruttering, kompetanse, samferdsel, arbeidsmiljølov og pensjonsalder.

Turneene foregår over hele landet, og i løpet av tre uker vil NHOs regionskontorer tilsammen besøke 1 500 bedrifter.

Ønsker du å møte oss? Ta kontakt med NHO Oslo og Akershus for mer informasjon og detaljert reiserute.