Oslo 2022

Positive til OL 2022

Olympiske vinterleker vil være en drivkraft for innovasjon og nytenkning i næringslivet mange år fremover. Det er bakgrunnen for at styret i NHO Oslo og Akershus støtter et OL i Oslo i 2022, sier regiondirektør i NHO Oslo og Akershus Nina Solli.

Publisert 29.04.14

Oslo og Akershus

Det er positivt at flere stortingsrepresentanter nå går nå ut og  gir sin støtte til at Norge skal arrangere vinter OL, avgjørelsen tas i Stortinget denne høsten

Det skal bygges idrettsanlegg, deltagerlandsbyer og mediesenter samtidig som det stilles nye krav til teknologi, miljøbygg og funksjonalitet. Et OL vil utfordre norsk næringsliv til å levere innovative løsninger og levere tidenes beste Vinterleker - igjen.

- Det skaper ringvirkninger i store deler av næringslivet når det offentlige skal investere så mye, her gjelder det å slippe alle gode krefter til! For norske små og store bedrifter innen reiseliv, handel, service, logistikk, produksjon eller eiendom, er det viktig å gripe alle de mulighetene et OL vil gi, sier Solli.

NHO Oslo og Akershus og Oslo 2022  har igangsatt et samarbeid for å involvere næringslivet i arbeidet med skape nye muligheter for innovasjon, turisme, eksport og annen næringsvirksomhet.

Kontakt oss

Nina Solli

Regiondirektør

NHO Oslo og Akershus

Nina.Solli@nho.no
Telefon
97662773