Satser på det varige

-For meg er det viktig at business både skal løse et problem og være samfunnsnyttig, sier Tharald Nustad. Han har grunnlagt og investert i en rekke bedrifter i skjæringspunktet mellom teknologi og bærekraft.

Investor Nustad

Hør seriegründer, teknologiekspert og investor Tharald Nustad på "Den store pengedagen" 29. september.

Publisert 26.09.16

Oslo og Akershus

Nustad driver flere selskaper og er både gründer og investor. På Den Store Pengedagen hos NHO 29. september kan du få tips om hva du bør tenke på i møte med investor. 

Nustad investerer i tech startups som har mål om å løse samfunnsproblemer; Edtech, healthtech, byutvikling og kunstig intelligens. Alt dette gjennom investeringsfirmaet Nordic Impact. Med et annet firma, Plastilin satser han på teknologi- og kommunikasjonsbedrifter. I porteføljen her er bl.a. Inviso som driver med alt fra foto, dronefotografering og videoproduksjon for eiendomsbransjen, til digitalbyrået Skalar som utvikler design og digitale løsninger for bedrifter, fotobyrået Blinck, softwareselskapet Xvision, 3D visualiseringsselskapet Brick m.fl. Plastilin gruppen består av totalt 150 ansatte og 120 frilansere. Nustad eier også eiendomsselskapet Mallin som driver med verdibasert forvaltning og utvikling av eiendom.

Hør seriegründer, teknologiekspert og investor Tharald Nustad på Den store pengedagen i Oslo 29. september.
Tharald Nustad er også en av initiativtakerne til en større konferanse om teknologi og fremtidsinnovasjon i 2017– Katapult.