Speeddate en politiker

Brenner du inne med noe du gjerne skulle tatt opp med en lokalpolitiker? Nå har du sjansen til å ta opp akkurat din sak direkte med politikeren som sitter med ansvaret.

Publisert 22.04.15

Oslo og Akershus

Speed-date en politiker

Torsdag 28. mai sparker vi for alvor i gang valgkampen med Næringslivets valgkampstart i Gamle Logen.

Næringslivet i Oslo og Akershus står overfor store, vanskelige men også morsomme utfordringer. Vi trenger best mulig politikk og gode rammevilkår for næringslivet.

Årets valg i Oslo og Akershus betyr derfor noe for deg som næringsdrivende. 28. mai samler vi politikere fra Oslo og Akershus som sammen med næringslivet skal diskutere temaer som betyr noe for Oslo og Akershus. Det blir diskusjoner om temaer som transport, offentlig innkjøp og kompetanse. Dette møtet bør også du få med deg.

Her stiller politikere fra Stortinget, byrådet, bystyret, så vel som flere ordførerkandidater. Du får ikke mange minuttene til å presentere din sak, men til gjengjeld får du politikeren hele og fulle oppmerksomhet de minuttene det gjelder.

I januar gjennomførte vi et lignende arrangement, med stor suksess. Denne gangen går vi enda bredere ut, og politikere fra både Oslo og Akershus stiller opp for å besvare dine spørsmål.

– Her gjelder det å benytte anledningen til å ta opp akkurat det temaet som er viktig for deg, sier regiondirektør i Oslo og Akershus, Nina Solli.

Arrangementet er et samarbeid mellom OHF, NHO Oslo og Akershus, samt Oslo Håndverk- og Industriforening. Du melder deg enkelt på arrangementet ved å klikke på denne linken.