Trenger din bedrift sommervikarer

Har du funnet sommervikarene dine? Ringer i Vannet bidrar gjerne!

Publisert 26.04.16

Oslo og Akershus

Ringer i Vannet er NHOs felles strategi, der tiltaksbedriftene bistår norske bedrifter med å matche rett kandidat til rett jobb. Sommeren 2016 satser Ringer i Vannet på å finne egnede sommervikarer til din bedrift.

"Det er avgjørende for vår bedrift å få kandidater som er skreddersydd for vår virksomhet" poengterer Audun Bårdvik fra Elkem Tamshavn til Ringer i Vannet. Samtlige ledere vil kjenne seg igjen i uttalelsen – og kravet gjelder også for sommervikarene.

Dette vet tiltaksarrangørene i NHO. Gjennom kartlegging og tett oppfølging sikrer de kvaliteten for bedriftene og risikoen for feilansettelse minker. Kontaktpersonen din er også ansvarlige for at sommervikarene dine vet hva de går til, og for å avslutte prosessen hvis det ikke fungerer. Elkem har tatt sjansen flere ganger, med hell. Og har blant annet gjennom arbeidspraksis, ferievikariat og senere ansettelse fått meget lojale og gode medarbeider. Som setter pris på en ny sjanse i arbeidslivet.

Kandidatene i Ringer i Vannet har ressurser de ønsker å bruke, men mange har av ulike årsaker stått utenfor en stund, har hullete CVer og  kan trenge et godt innsteg. Sommervikariater er en fin vei inn i arbeid igjen og et ferskt arbeidsforhold på CVen er gull verdt.

En ungdom som får sin første sjanse til å vise i praksis hva hun er god for, han som må finne seg en annen jobb etter nedbemanning i oljen, en som gikk på en skikkelig smell- men som gleder seg til å ta fatt på nytt. Ved å gi en ny sjanse kan 25 000 NHO-bedrifter vise at de tar sosialt ansvar og fylle sin del av IA-avtalen.

Ringer i Vannet bidrar gjerne med treffsikker rekruttering til sommerens behov. Tiltaksbransjens inkluderingskompetanse følger med, den varer for øvrig utover høsten

Kontakt regionsansvarlig i din region for mer informasjon

Les mer om Ringer i Vannet