Nyheter

 1. Tettere samarbeid mellom næringslivet og universitetene

  21. september 2017 | Østfold

  Skal Norge klare å levere folk med riktig kompetanse i fremtiden, er vi avhengig av tett samarbeid mellom utdanningsinstitusjonene og næringslivet. I går gjennomførte fakultetet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap i NMBU styremøtet sitt hos Borregaard.

 2. Vi må ha jobbvekst i privat sektor

  19. september 2017 | Østfold

  La oss heie på våre jobbskapere og sørge for at Østfold er en god næringsvert. Arbeidet må starte allerede nå med regjeringserklæringen, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.

 3. Hvordan gjøre Østfold mer attraktiv?

  30. august 2017 | Østfold

  NHO Østfold og Venstre er enige om fire hovedområder som er avgjørende for at Østfold skal utvikle seg til å bli en enda mer attraktiv region for næringsutvikling og nyetablering av bedrifter.

 4. Østfold går frem i NHOs KommuneNM

  10. august 2017 | Østfold

  Det er i år første gang at et flertall av kommunene i Østfold går frem. De 10 kommunene med fremgang representerer over 75 prosent av befolkningen i fylket.

 5. Vi må tørre å satse på teknologi

  8. august 2017 | Østfold

  I disse dager gjør tusenvis av unge østfoldinger seg klare til å starte på nye skoler, semestre og utdanninger. Norge blir ofte kalt kunnskapslandet og vår formue er kompetente mennesker i arbeid, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.

 6. Optimisme blant Østfoldbedriftene

  30. juni 2017 | Østfold

  Østfoldbedriftene har blitt mer positiv det siste året og er alt i alt positive til markedssituasjonen nå.

 7. Kvinner er flinkere til å skape arbeidsplasser

  29. juni 2017 | Østfold

  Norge trenger flere kvinnelige gründere og i offentlig sektor er det et behov for mer innovasjon. Ifølge Statistisk sentralbyrås tall er kvinner flinkere til å skape flere arbeidsplasser.

 8. Så mye bidrar din bedrift til samfunnet

  27. juni 2017 | Økonomisk politikk og analyse, Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Seriøst arbeidsliv og samfunnsansvar, Skatter og avgifter, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Hvor mange elevplasser bidrar din bedrift til? Hvor mange meter vei? Nå kan du beregne samfunnsbidraget fra din bedrift.

 9. Kompetanseforum

  16. mars 2017 | Østfold

  10.mars ble det første utviklingsverkstedet holdt på Refsnes Gods i Moss med over 100 deltakere.

 10. Velkommen til årskonferanse 3.mai

  24. februar 2017 | Østfold

  NHO Østfolds årskonferanse går av stabelen 3.mai på Inspiria Science Center i Grålum. Konferansier er Kjersti Løken Stavrum. Hun er erfaren journalist, tidligere redaktør og nå direktør for Tinius stiftelsen.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >