Nyheter

 1. Glava vil hjelpe folk flest - finansministeren ble imponert

  15. november 2017 | Østfold

  Finansminister Siv Jensen lot seg imponere over Glavas omstillingsevne og bærekraftige prosjekter da hun besøkte Askim bedriften. Glava er Norges største leverandør av isolering og isolerer det meste, men nå ønsker de å hjelpe folk flest med å spare energi.

 2. Østfold på toppen av pallen

  6. november 2017 | Østfold

  Bedriftene i Østfold er best i Norge på å gi en sjanse til de som står utenfor arbeidslivet. 137 av NHO Østfolds bedrifter er med i Ringer i Vannet, det står det respekt av!

 3. Bedrifter flytter produksjon hjem igjen

  3. november 2017 | Østfold

  Flere bedrifter i Østfold velger å flytte produksjonen hjem igjen fra utlandet. Skal denne trenden vokse må maskinskatten bort.

 4. Sammen for bedre samferdsel i Østfold

  1. november 2017 | Østfold

  Østfold fylkeskommune, LO og NHO talte sammen Østfolds sak under statsbudsjetthøringen i Transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.

 5. Amesto Tolk er NHO Østfold månedens bedrift

  31. oktober 2017 | Østfold

  For oss i NHO er verdiskaping, språk, kultur og integrering viktige faktorer, og derfor mener vi Amesto Tolk fortjener denne prisen. De gjør en forskjell, sier regiondirektør Gulbrandsen.

 6. Gaseller står for jobbvekst

  26. oktober 2017 | Østfold, Oslo og Akershus

  I går startet DNs årlige gasellekåring. Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En gaselle må ha minst doblet omsetningen på fire år og tjent penger. I år er NHO for første gang hovedpartner i DNs gasellekåring. Først ute var gasellene fra Østfold og Akershus.

 7. Slik blir kommunene mer innovative

  17. oktober 2017 | Østfold

  Ny storkommune i Indre Østfold betyr nye spennende muligheter. Rekordmange møtte opp i dag til Innkjøpskonferansen i Askim rådhus.

 8. Et godt budsjett for arbeidsplasser i Østfold

  13. oktober 2017 | Østfold

  Statsbudsjettet 2018 er et godt budsjett for Norge og norsk næringsliv. Fjerning av maskinskatten viser at regjeringen ønsker å legge til rette for arbeidsplasser.

 9. Særavgiftene på mat og drikke må gjennomgås på nytt

  4. oktober 2017 | Østfold

  Handelen på landsbasis gikk ned med 0,6 prosent fra juli til august i år, mens grensehandelen ligger an til en omsetning større enn noen gang tidligere. Dette er hva regiondirektør Roald Gulbrandsen hadde å si om saken på NRK1 Østfoldnytt.

 10. Oppturen favner bredere

  2. oktober 2017 | Østfold

  Vårt ferske økonomibarometer og andre nøkkeltall bekrefter vurderingene i forrige Økonomisk overblikk: Oppsvinget i norsk økonomi etter oljebremsen er i godt gjenge.

 11. Tettere samarbeid mellom næringslivet og universitetene

  21. september 2017 | Østfold

  Skal Norge klare å levere folk med riktig kompetanse i fremtiden, er vi avhengig av tett samarbeid mellom utdanningsinstitusjonene og næringslivet. I går gjennomførte fakultetet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap i NMBU styremøtet sitt hos Borregaard.

 12. Vi må ha jobbvekst i privat sektor

  19. september 2017 | Østfold

  La oss heie på våre jobbskapere og sørge for at Østfold er en god næringsvert. Arbeidet må starte allerede nå med regjeringserklæringen, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >