Nyheter

 1. Vellykket pengedag

  9. februar 2017 | Østfold

  Det var stinn brakke på "Den Store Pengedagen". 120 personer fikk finansieringsråd og penger til utviklingsplaner for sine bedrifter - i tillegg til foredrag på løpende bånd.

 2. Borregaard, på jobb for en grønn fremtid

  6. januar 2017 | Østfold

  Under NHOs Årskonferanse Made in Norway holdt forskningsdirektør Kristin Misund hos Borregaard et engasjert innlegg kalt "Verdensledende innen grønt karbon".

 3. Ny medarbeider

  3. januar 2017 | Østfold

  Bli kjent med vår nye kollega Yusuf Nebi Bastas

 4. Fagopplæringskonferansen

  25. november 2016 | Østfold

  Denne uka arrangerte NHO Østfold, LO og Østfold fylkeskommune «Fagopplæringskonferanse 2016». Rundt 170 engasjerte deltakere samlet seg for å finne nye samarbeidsformer og veier fram mot et felles mål om flere læreplasser og for å møte fremtidens kompetansebehov.

 5. Kompetanse for fremtiden

  8. november 2016 | Østfold, Kompetanse og utdanning

  "Vi trenger lærere som kan inspirere elevene til en framtid i teknologi- og realfag"

 6. Intercity og planlegging

  28. oktober 2016 | Østfold

  I en kronikk i Fredrikstad Blad slutter regiondirektør Roald Gulbrandsen seg til kritikken mot at summen til planlegging av dobbeltsporet jernbane ikke er økt vesentlig i statsbudsjettet.

 7. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 8. Statsbudsjettet

  6. oktober 2016 | Østfold, Næringspolitikk

  Vi trenger flere private arbeidsplasser i Østfold for å sikre velferd. Det er derfor bra at regjeringen leverer på samferdsel, forskning og målrettede tiltak for sysselsetting.

 9. Jenter må velge teknologi og realfag!

  29. september 2016 | Østfold

  Jenter i ungdomsskolen og deres foreldre har lite kunnskap om teknologiutdanninger og jobbmuligheter innenfor teknologi. Det haster det å gjøre noe med.

 10. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >