Nyheter

 1. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 2. Statsbudsjettet

  6. oktober 2016 | Østfold, Næringspolitikk

  Vi trenger flere private arbeidsplasser i Østfold for å sikre velferd. Det er derfor bra at regjeringen leverer på samferdsel, forskning og målrettede tiltak for sysselsetting.

 3. Jenter må velge teknologi og realfag!

  29. september 2016 | Østfold

  Jenter i ungdomsskolen og deres foreldre har lite kunnskap om teknologiutdanninger og jobbmuligheter innenfor teknologi. Det haster det å gjøre noe med.

 4. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 5. Jenter reiser landet rundt for å inspirere flere til å ta utdanning innen teknologi

  30. august 2016 | Østfold, Agder, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Jenter og teknologi, Kompetanse og utdanning, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard

  - Jeg håper min historie kan motivere flere jenter til å velge en utdanning innen teknologi, sier Ellen Therese Rasmussen. Hun er av dem som nå drar ut på turné.

 6. Stolt av Ringer i Vannet

  19. august 2016 | Østfold, Ringer i vannet

  - Ringer i Vannet er et av de NHO-prosjekter jeg er aller mest stolt av, sier Kristin Skogen Lund.

 7. Posisjonert for vekst - mangler stordriftsfordelene

  1. august 2016 | Østfold

  - Årets Kommune-NM er et tydelig bevis på behovet for kommunereform. For å løfte næringslivet inn i fremtiden trenger vi ny administrativ struktur, sier Roald Gulbrandsen i NHO Østfold.

 8. Ny regiondirektør på plass

  1. juli 2016 | Østfold

  Roald Gulbrandsen (55) ønskes velkommen til NHO Østfold. Han kommer fra stillingen som daglig leder av NHOs Brussel-kontor.

 9. NHO Pensjon – et nytt knalltilbud til våre medlemmer

  2. mai 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Pensjon og forsikring, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Få markedsledende pensjonsløsning til din bedrift. 

 10. Hver bedrift, sin utfordring

  28. april 2016, Medlemsturne 2016 | Østfold

  Et variert næringsliv i Østfold tok imot representanter fra NHO og landsforeninger. På 5 dager har vi møtt over 50 medlemmer med ulike utfordringer.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
9 >