Nyheter

 1. Støtvig Hotel er årets første månedens bedrift

  16. januar 2018 | Østfold

  I 2013 åpnet Støtvig Hotel i Larkollen dørene. Etter det har de fått en rekke utmerkelser. Nå er hotellet også blitt NHO Østfolds månedens bedrift for januar 2018.

 2. LO og NHO - sammen bedre på klima

  16. januar 2018 | Østfold

  Denne uken inviterer partene i arbeidslivet til klimadugnad. Vi gjør det med utgangspunktet i at et bedre klima starter i arbeidslivet, og vi som jobber der har ansvar for å finne de gode løsningene sammen.

 3. Sammen for en Viken-modell

  15. desember 2017 | Østfold, Buskerud, Oslo og Akershus

  Allerede før juleferien starter møttes regionstyrelederne i Buskerud, Østfold og Oslo & Akershus for å diskutere fremtidens NHO-struktur i Viken-regionen.

 4. Hvit Julehandel

  5. desember 2017 | Østfold

  Folk flest handler hvitt, og ønsker å handle hvitt. Det kommer fram i undersøkelser gjort av Opinion. Likevel er det mange useriøse aktører som driver uærlig og ikke ønsker å bidra til fellespotten, skriver regiondirektør Roald Gulbrandsen i dagens utgave av Fredrikstad Blad.

 5. Thermocold er månedens bedrift

  30. november 2017 | Østfold

  Flere rekrutteringer via Ringer-i-Vannet kombinert med solid økonomisk vekst, innovative produkter og engasjement for yrkesfag gjorde at vi valgte Sarpsborg-bedriften Thermocold som månedens bedrift i november.

 6. Toppledere med positive innspill til NHO-sjefen

  22. november 2017 | Østfold

  Infotjenester var vertskap da NHO Østfold inviterte til møte mellom toppledere på tvers av bransjer i Østfold. Adm.direktør Kristin Skogen Lund i NHO møtte ivrige deltakere med stort engasjement, og fikk mange gode innspill.

 7. Glava vil hjelpe folk flest - finansministeren ble imponert

  15. november 2017 | Østfold

  Finansminister Siv Jensen lot seg imponere over Glavas omstillingsevne og bærekraftige prosjekter da hun besøkte Askim bedriften. Glava er Norges største leverandør av isolering og isolerer det meste, men nå ønsker de å hjelpe folk flest med å spare energi.

 8. Østfold på toppen av pallen

  6. november 2017 | Østfold

  Bedriftene i Østfold er best i Norge på å gi en sjanse til de som står utenfor arbeidslivet. 137 av NHO Østfolds bedrifter er med i Ringer i Vannet, det står det respekt av!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
... 10 >