Ut og treffe medlemmer

I løpet av 5 dager skal NHO Østfold møte over 50 bedrifter. Målet er å få verdifull kunnskap om utfordringer og behovet til næringslivet i vår region.

Fung.regiondirektør Nina Solli ønsker velkommen til nettverksfrokost.

Publisert 22.04.16

Østfold

NHO er i kontinuerlig dialog med mange medlemsbedrifter, men for å få enda bedre forståelse av utfordringene i vår region legger NHO Østfold ut på en fem dager lang speed-dating med bedrifter. Vi har allerede startet med en felles nettverksfrokost der alle medlemsbedrifter var invitert. Tema var HR-relatert denne gang,  "Oppfølging sykmeldte og IA-arbeid", og fagsjef Pernille Vogt fra Norsk Industri orienterte.

Deretter går det slag i slag med besøk hos bedrifter over hele Østfold.

Agendaen er åpen og styres i stor grad av bedriftene som besøkes. Men relevante temaer kan være rekruttering, kompetanse, samferdsel, arbeidsmiljølov og pensjonsalder.

- Målet er å treffe bedriftsledere, ansatte og lærlinger i ulike settinger, enten det er på en traktor, på et kjøkken eller på et kontor. Vi skal knytte kontakter og få innspill. Vi skal først og fremst lytte, men også fortelle hva vi jobber med, sier fung. regiondirektør Nina Solli.

Alle NHOs 15 regionkontorer er på hjul i disse dager og har som mål å treffe over 1500 bedrifter.