Eskporterer god lyd til Kina

Høyttalerprodusenten SEAS Fabrikker fra Rygge har et stort marked i utlandet.

#205

Daglig leder Olav Arntzen viser regiondirektør Roald Gulbrandsen hvordan de tester lydkvalitet.

Publisert 12.06.18

Østfold

For NHO er det viktig å være på bakken og nær medlemmene. For å tilby bedriftene rask service og rådgiving, møteplasser og lokalkompetanse der de er. Ikke minst for å få innspill, ideer og erfaringer rett fra bedriftene selv. I dag har vi vært hos høytalerprodusenten SEAS.

Bedriften som er ledende innen "the art of sound perfection" har et stort marked her hjemme og i utlandet. Kina er et viktig marked, og kineserne får ikke nok av produktene fra Østfold som er lagd av høy kvalitet av høyt kompetente østfoldinger. 

Sjefen i SEAS, Olav Mellum Arntzen, skryter av sine ansatte, den gode kulturen i bedriften og forteller at det er godt å ha NHO på laget som en god støttespiller for bedriften.   

Regiondirektør Roald Gulbrandsen er ikke overrasket over suksessen til bedriften.

- SEAS lager topp produkter her hjemme i Østfold, og selger til utlandet og her i Norge. Vi er et eksportfylke og nyter godt av tilgang til andre verdensmarkeder, sier Gulbrandsen.

- God lyd er viktig uansett om du har et videomøte, er på konsert eller sitter fast i trafikken og hører på radioen, avslutter Gulbrandsen. 

Her kan du lese mer om bedriften og den gode lyden.