Medlemsturne 2016

Hver bedrift, sin utfordring

Et variert næringsliv i Østfold tok imot representanter fra NHO og landsforeninger. På 5 dager har vi møtt over 50 medlemmer med ulike utfordringer.

Vi blir tatt godt i mot når vi kommer på besøk. 

Publisert 28.04.16

Østfold

Denne runden har gått fra Halden til Moss, og bedrifter innen reiseliv, service, industri, teknologi, bilbransje og konsulentvirksomhet har hatt besøk.

- Næringslivet i Østfold er mangfoldig og variert - fra store konsern til mindre familieeide bedrifter. Noen er ledende på sitt felt og andre fyller en nisje. Vi har besøkt alt fra cafèer, privatskoler og hoteller til bedrifter som driver med nettskytjenester og elektronikkproduksjon, sier fung.regiondirektør Nina Solli.

Uansett størrelse og utfordring ble NHO og landsforeningene tatt svært godt imot.

På besøk til våre medlemmer Inspiria Science Center og Infotjenester.

- Medlemmene har mest kjennskap til sin landsforening. Jeg beskriver ofte NHOs regionkontorer som NHOs hemmelige tjenester. Vi har mye å tilby, men ikke alle kjenner til våre frokostmøter for eksempel, sier Solli.

Medlemsfordeler som NHO Forsikring og NHO Pensjon burde nå være godt kjent hos bedriftene som har fått besøk. Mange har også bedt om å bli kontaktet for nærmere informasjon.

- Det har vært en lærerik og spennende uke som også krever god oppfølging fra vår side. Vi i NHO Østfold er i kontakt med medlemmer daglig i ulike sammenheng, og vi er jevnlig på medlemsbesøk. Vil du og din bedrift ha besøk? Ta kontakt, sier regiondirektør Nina Solli.