Månedens bedrift: tradisjonsrik og innovativ trappebedrift fra Rakkestad

Nor-Trapp er NHO Østfolds «månedens bedrift».

#205

Overrekkelse: Roald Gulbrandsen (til venstre) overrakte diplomet til Stian Emberland og Ole Harald Grønnern.

Publisert 18.05.18

Østfold

Nor-Trapp har lengst erfaring med rendyrket trappeproduksjon i Norge. Deres fagkunnskap og håndverkstradisjon strekker seg tilbake til 1946. Kombinasjonen av å være en ledende teknologisk spesialfabrikk og generasjoners satsning på kompetanseutvikling gjennom erfarne faghåndverkere gir gode, varige og sikre kvalitetsprodukter.

- Kort fortalt er de en spennende bedrift som bidrar med masse positivt i Rakkestad, forteller regiondirektør Roald Gulbrandsen i NHO Østfold.

Daglig leder Ole Harald Grønnern var tydelig fornøyd med utmerkelsen og ønsket å feire med de ansatte.

- Dette er vi veldig glade for og vi skal ha en feiring med is fordi uten de ansatte ville vi ikke blitt månedens bedrift, fastslår daglig lederen. 

Regiondirektør Gulbrandsen trakk frem at det er ingen selvfølge at en slik fabrikk skal ligge i Rakkestad hvor de ikke har en firefelts E6 rett rundt hjørne og lurte på hva som gjør Rakkestad attraktivt.

- Når vi først etablerte oss her var Rakkestad kommune til god hjelp med å tilrettelegge (god næringsvert), noe som er svært viktig. Videre profitterer vi på å være ordentlig, ha kvalitet i alle ledd og en god kommunikasjon med kundene, understreker daglig leder Grønnern.  

Begrunnelse for "månedens bedrift" utvelgelsen:

  • åpne og positive til å ta imot lærlinger.
  • driver god butikk og skaper jobber med 34 ansatte.
  • forener fagkunnskap og håndverkstradisjon, med moderne løsninger og teknologi (innovative).
  • majoriteten av deres ansatte i selskapet har jobbet i bedriften i veldig mange år, noe som tyder på godt arbeidsmiljø og en seriøs drift.
  • skaper gode og unike produkter og løsninger!