Ny regiondirektør i NHO Østfold

Roald Gulbrandsen (55) er ansatt som regiondirektør i NHO Østfold. Han kommer fra stillingen som daglig leder av NHOs Brussel-kontor.

Roald Gulbrandsen starter i sin nye stilling 1. juli.

Publisert 11.02.16

Østfold

Gulbrandsen har vært næringspolitisk direktør i NHO Mat og Drikke og innehatt ulike stillinger der i 18 år.

- Vi er veldig fornøyde med å få en så dyktig og dreven person som Roald som regiondirektør i Østfold. Vi har ambisjon om å kunne bli en enda viktigere og bedre støttespiller for NHOs medlemmer i fylket. Roald bor i og kjenner Østfold og vil helt sikkert være rett person for å få til dette, sier Jon Karlsen, styreleder i NHO Østfold.

 - Vi er veldig fornøyde med å få Roald som regiondirektør i NHO Østfold. Hans solide politiske og internasjonale kunnskap, hans nettverk og hans kompetanse om fylkets næringsliv er et meget godt grunnlag. Roald vil bli en utmerket talsperson og representant for NHO og næringslivet i Østfold, sier Ole Erik Almlid, viseadministrerende direktør i NHO.

- Jeg ser frem til å arbeide aktivt og nært medlemsbedriftene i Østfold. Jeg er takknemlig for å få denne muligheten og er forventningsfull til samarbeidet i regionfellesskapet, sier Roald Guldbrandsen.

Han tiltrer stillingen 1. juli 2016.

Kontaktpersoner:

  • Ole Erik Almlid, viseadministrerende direktør i NHO: 932 13 900
  • Roald Gulbrandsen, daglig leder av NHOs Brussel-kontor: 913 69 564