Østfold på toppen av pallen

Bedriftene i Østfold er best i Norge på å gi en sjanse til de som står utenfor arbeidslivet. 137 av NHO Østfolds bedrifter er med i Ringer i Vannet, det står det respekt av!

#205

Vellykket samarbeid – her skriver NHO-bedriften Toma, ved Trond Elvegaard, RiV-avtale og får Monica fra Deltagruppen som sin faste inkluderingskontakt.

Publisert 06.11.17

Østfold

NHOs Ringer i Vannet er en rekrutteringsstrategi der man kobler mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet med NHO-bedrifter. 

- Arbeidsinkludering som bedriftens sosiale ansvar har alltid stått sterk i vår region og gjør det fortsatt, sier regionsansvarlig Ingeborg Malterud i NHO Service og Handel.

- Ringer i Vannet-avtale er uforpliktende og man setter ikke i gang noen prosesser før man har kartlagt bedriften godt, og finner en kandidat som passer. Du får en fast kontaktperson med inkluderingskompetanse som koordinerer arbeidet og samarbeidet med NAV, fortsetter Malterud. 

Ringer i Vannet tar utgangspunkt i arbeidsgivers behov for arbeidskraft. Man kartlegger bedriftenes behov og finner kostnadsfritt riktig person til jobben. Folk som har falt utenfor arbeidslivet får dermed en viktig mulighet til å komme seg i lønnet arbeid. Ordningen er full av gode suksesshistorier som varmer hjertet. 

- Jeg er stolt over at næringslivet i Østfold er på toppen av pallen. Bedriftene i Østfold inkluderer og ansetter Østfoldinger som trenger en sjanse til. Da er det viktig at lokal bedriftene får de beste rammevilkårene for å lykkes slik at de kan gi enda flere sjanser til enda flere som fortjener det, sier regiondirektør Roald Gulbrandsen i NHO Østfold. 

Hvis du ønsker mer informasjon så ta mer enn gjerne kontakt med regionsansvarlig for Ringer i Vannet Østfold, Ingeborg Malterud. På mail ingeborg.malterud@nhoservice.no eller på telefon 408 89 558.

Du kan også lese mer på NHOs nettsider:https://www.nho.no/Prosjekter-og-programmer/ringer-i-vannet1/