Østfold rundt

En hel uke har NHO Østfold og ulike landsforeninger kjørt rundt i bobil og besøkt medlemmer over hele fylket på kryss og tvers. Tettere og mer effektiv medlemskontakt var hovedformålet.

Publisert 07.09.15

Østfold

Mandag morgen var bobilen klar for roadshow til bedriftene i reiselivsnæringen i Sarpsborg, Halden og Aremark og for temalunsj om EUs planer for klima, som ble holdt på Simulatorsenter i Halden.
Tirsdag gikk turen til Indre Østfold og Nedre Glomma, hvor vi hadde fokus på byggenæringen og besøkte Flexit, Løken Trevare, Nor-Trapp, Glava AS og Ove Skår AS.
Onsdag var det matindustriens dag. Sammen med kolleger fra NHO Mat og Drikke startet vi dagen med ordførerdebatt hos Fredrikstad Næringsforening, deretter besøkte vi Brynild, Hansa Borg, Mesterbakeren og avsluttet hos Ertnes i Moss.
De to siste dagene i uken var det NHO Handel, NHO Service og NBF som var våre samarbeidsparter. Bedrifter innen renhold, blomster og velvære fikk besøk:  Metode Renhold, Heike Vask og vedlikehold, Råde Blomster og Nikita Hair - likeledes Ringvollklinikken og Ringo leker.  NBF hadde eget bilbransjetreff både i Moss og i Indre Østfold.

Alt i alt har vi hatt kontakt med over 60 medlemsbedrifter på denne måten. Vi tok med oss mange inntrykk og møtte engasjerte mennesker som står på for bedriften sin. Vi fikk også med oss mange nyttige innspill og saker vi vil følge opp.

 

 

Kontakt oss

Torill L. Myklebust

Rådgiver

NHO Østfold

torill.myklebust@nho.no
Telefon
97156105