Spar 20 prosent med NHO Forsikring

NHO Forsikring tilbyr personforsikringer, skadeforsikring og motorforsikring til NHOs medlemsbedrifter til veldig gode betingelser. Norges Skiforbund sier forsikringen har bedre pris og kundeoppfølging enn avtalen de hadde før.

På vegne av mange tusen bedrifter har NHO forhandlet frem en avtale der du som medlemsbedrift får tilgang til personforsikringer, skadeforsikring og motorforsikring til veldig gode betingelser.

Publisert 05.11.15

Østfold

For ett år siden ble NHO Forsikring lansert, og bedriftene som så langt har tegnet forsikringer gjennom avtalen har i snitt spart 20 prosent i forhold til den prisen de hadde.

På vegne av mange tusen bedrifter har NHO forhandlet frem en avtale der du som medlemsbedrift får tilgang til personforsikringer, skadeforsikring og motorforsikring til veldig gode betingelser.

Se video: Så enkelt er det å bytte til NHO forsikring

Vil du vite mer om forsikringene? Ring 23 08 85 30 eller send sms med kodeord nho forsikring til 2007.

– Etter en gjennomgang av forsikringene våre, valgte vi NHO Forsikring fordi de var bedre på pris og på kundeoppfølging. Særlig god kundeoppfølging er viktig for oss, og vi opplever NHO Forsikring som proaktive overfor oss, sier Ingvild Bretten Berg, organisasjonssjef i Norges Skiforbund.

Dessuten er det en betydelig sum å spare for Norges Skiforbund ved at de har gått over til forsikring gjennom NHO.

– Ved å ha gått over til NHO Forsikring sparer vi over 200 000 kroner per år. Da har vi alle personalforsikringer i NHO Forsikring, blant annet reiseforsikring som er spesielt vesentlig for Norges Skiforbund. Våre utøvere og apparatet rundt dem har mange reisedøgn i året, sier Bretten Berg.

Les også: NHO setter ny standard i pensjonsmarkedet

Populært

Hele 84 prosent av de som så langt har fått tilbud, har valgt å bytte til NHO Forsikring.

- Dette viser at en stor andel ser på dette som et godt tilbud. Våre medlemmer opplever at dekningene er like gode som forsikringen de hadde tidligere, men prisene er lavere, sier Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør for Pensjon- og forsikringspolitikk.

Les også: Sparer 150 000 kroner ved å bytte til NHO Forsikring

Rask hjelp etter skade

I vinter ble det store skader på Stalheim hotel. Kort tid før hadde de skiftet til NHO Forsikring, og det er direktøren glad for.

 – Jeg er meget fornøyd med hvordan behandlingen har vært under hele skadeprosessen. Takstmannen fungerte også bra, og oppfølging fra NHO Forsikring er den beste jeg har hatt fra noen forsikringsselskap vi har vært knyttet til i de siste tiår, sier Ingrid Tønneberg, direktør ved Stalheim hotel.

Flere meter høy snø smeltet og frøys, for å så smelte og fryse igjen, på taket av Stalheim hotel i vinter. Til slutt ble snøen så tung at den brøt seg ned gjennom taket. 

Ordningen innebærer at bedriftene får tilgang til en forsikringsmegler (Norwegian Broker) som er bedriftens representant overfor forsikringsgiverne i avtalen.

Nå får du kredittforsikring

Et helt nytt tilbud er kredrittforsikring. Kredittforsikringsselskapet hjelper din virksomhet med å begrense de økonomiske konsekvensene dersom en kunde ikke betaler for en vare eller produkt de har solgt på kreditt.

Man vil da kunne få dekket store deler av den utestående betalingen av Kredittforsikringsselskapet, hos NHO Forsikring så er det Euler Hermes som lever dette produktet.

Euler Hermes gjør utbetaling til sin/NHO Forsikring sin kunde og driver selv inkasso for å innhente den manglende betalingen.

Da kan driften fortsette uten at det blir påført store tap på grunn av  manglende betalinger, og slipper selv å innhente disse pengene.

Fire grunner til å velge NHO Forsikring: 

1. Veldig gode betingelser:  NHO Forsikring ved Norwegian Broker har forhandlet på vegne av rundt 420.000 årsverk i medlemsbedriftene. Det betydelige innkjøpsvolumet gir veldig gode betingelser.

2.Enkelt, oversiktlig og tidsbesparende: Alle forsikringer samlet på ett sted. Ta kontakt, vi kan hjelpe deg å flytte forsikringene.

3. Profesjonell rådgivning: Forsikringsmegleren Norwegian Broker drifter innkjøpsordningen. Eksperter betjener NHOs medlemsbedrifter ved kjøp av forsikring, spørsmål og ved skadeoppgjør.

4.Skreddersydd din bedrift: NHO Forsikring tilbyr forsikringsprodukter innen kategoriene person, skade og motor.  Vår omfattende bransjekompetanse sikrer deg forsikringsvilkår som er spesielt tilpasset din bedrift.

Her kan du be om mer informasjon om forsikringen

Eller ring 23 08 85 30 eller send sms med kodeord nho forsikring til 2007.