Stjernen Hockey er NHO Østfolds månedens bedrift

Av over 1.000 medlemsbedrifter i fylket har NHO Østfold valgt Stjernen Hockey i Fredrikstad til månedens bedrift for september.

#205

NHO Østfold månedens bedrift - Stjernen Hockey

Publisert 26.09.17

Østfold

I over 50 år har Stjernen Hockey spredt hockeyglede i Fredrikstad. En klubb stiftet for aktive ungdom med klare ambisjoner om å nå langt. Lite visste vel de som startet med hockeyaktiviteter i Stjernen for godt over 50 år siden at dette skulle utvikle seg til å bli en av de drivende klubbene i norsk hockey. Deres ambisjon er selvsagt å bli best. Klubben har utviklet seg til å bli en viktig samfunnsaktør i Fredrikstad og gir mye tilbake til sitt lokalmiljø.

- Vi er stolte over å ha Stjernen Hockey som medlem i NHO Østfold. Det er imponerende å se hvordan de har klart å utvikle en sunn økonomi i klubben. Menneskene bak Stjernen Hockey har vist en glødende engasjement for innovasjon og nytenkning. Suksessen med Winter Classic er et godt eksempel på dette. Vi har også merket oss klubbens store vilje til å gi tilbake til lokalsamfunnet ved å blant annet lage gode og sunne aktiviteter for barn og unge, sier regiondirektør Roald Gulbrandsen.

Styreleder Bjørn Viggo Nilsen er fornøyd over at klubbens gode innsats på flere områder blir lagt merke til.

-  Artig og veldig hyggelig for oss at vi blir lagt merke til også på en slik arena. Ikke minst litt fordi vi er et idrettslag. Det viser jo at folk følger med på det vi gjør. Vi forsøker hele tiden å skape et positivt engasjement hos folk i lokalmiljøet og blant byens befolkning, sier Nilsen som mener prisen motiverer til videre arbeid.