Stolt av Ringer i Vannet

- Ringer i Vannet er et av de NHO-prosjekter jeg er aller mest stolt av, sier Kristin Skogen Lund.

#205

Bjørn Arild Wisth, viseadm.dir. i Nordic Choice Hotels, og NHO-sjef Kristin Skogen Lund på seminar i Arendalsuka. (Foto: Baard Fiksdal, NHO Service)

Publisert 19.08.16

Østfold, Ringer i vannet

NHO-sjefen åpnet et seminar om Ringer i Vannet i Arendal onsdag.

- I Arendal, disse dagene, diskuteres det fra mange ulike vinkler hva vi skal gjøre for å løse et av samfunnets aller største utfordringer, at så mange står utenfor arbeidslivet. Ringer i Vannet er et viktig svar. Det gir folk en fot innenfor, gir læring, mestring og utvikling. Dette er en stor suksess. Over 1300 personer får fast jobb årlig og vi nærmer oss tusen bedriftsavtaler, sa Skogen Lund.

- For en tid tilbake var jeg på Gardermoen og snakket med en som har fått jobb i sikkerhetskontrollen gjennom Ringer i Vannet. Mannen har hatt sosial angst. At han har  kunnet utvikle seg slik at han nå jobber  i en så utfordrende jobb som sikkerhetskontrollen, er utrolig imponerende, sa Skogen Lund.

- Vi bruker ikke Ringer i Vannet fordi vi vil være greie eller fordi vi vil ta samfunnsansvar. For oss er det en grunn, og bare en grunn. Vi trenger arbeidskraften, sier Bjørn Arild Wisth som er viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels. Hotellkjeden bruker Ringer i Vannet som en del av sin rekrutteringsstrategi.

Les mer hos NHO Service