Tett på medlemmene

For NHO Østfold er det viktig å være tett på våre medlemmer. Både for å få innspill og ny kunnskap, men også for å informere bedriftene om viktige medlemstjenester.

#205

Det er ikke mangel på morsomme aktiviteter hos Aktivitetsbyen i Fredrikstad

Publisert 05.06.18

Østfold

NHO Østfolds medlemsbedrifter spenner fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper i de fleste bransjer. Vi jobber for at medlemmene får arbeidsvilkår og utviklingsmuligheter som styrker bedriftenes konkurransedyktighet og lønnsomhet, og derved skape grunnlag for en god leve- og livsstandard i et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn. Dyktige private bedrifter er ryggraden til den positive utviklingen i fylket vårt. De skaper verdier som vi alle nyter godt av og gjør regionen mer attraktiv med sine bidrag. Under kan du bli bedre kjent med noen av de. 

Aktivitetsbyen er et utspring av Fredrikstad Motell og Camping som har gledet mange fornøyde gjester i den formen man ser i dag, helt siden 1952. De kan i dag skilte med 100 campingplasser, 25 motellrom og 18 hytter. Det er i tillegg planlagt seks nye hytter og ytterligere 50 nye bobilplasser. Trykk her for å lese mer om Aktivitetsbyen! 

NOR-TRAPP er en av Norges største produsent av trapper og har levert trapper siden 1946. I dag ligger deres produksjon lokalisert i Rakkestad som ligger midt i Østfold. De leverer trapper til både profesjonelle og private over hele landet i tillegg til noe eksport til Sverige. Deres fagkunnskap og håndverkstradisjon strekker seg tilbake til 1946 og gir kunder trapper av unik kvalitet og utforming. Trykk her for å lese hva som gjør deres trapper unike!#205Nor-Trapp i Rakkestad

Kjøpmann Erik Olsen driver Rema 1000 Svinesundparken med stor entusiasme og glød. Med et positiv team tar han imot mange faste og daglige kunder, og tilbyr blant annet variert og sunne lokalmat i verdensklasse. Sjekk ut deres Facebook-side her og få med alt det gode!

#205Kjøpmann Olsen med regiondirektør Gulbrandsen.