Thermocold er månedens bedrift

Flere rekrutteringer via Ringer-i-Vannet kombinert med solid økonomisk vekst, innovative produkter og engasjement for yrkesfag gjorde at vi valgte Sarpsborg-bedriften Thermocold som månedens bedrift i november.

#205

Daglig leder Frode Jacobsen (t.v.) med diplomet fra NHO Østfold og direktør Roald Gulbrandsen. Foto: Jarl M. Andersen (Sarpsborg Arbeiderblad)

Publisert 30.11.17

Østfold

- Vi har rekke virksomheter som bidrar til verdiskapning og som tar samfunnsansvar. Thermocold er en slik bedrift. Etter en grundig undersøkelse landet vi på Thermocold som månedens bedrift, sier regiondirektør Roald Gulbrandsen i NHO Østfold.

Thermocold har i over 25 år produsert kjølemaskiner, kjølerom, samt kjøleutstyr til blant annet butikker, sykehus, skoler og forskningssenteret. Bedriften har 17 ansatte og har vært en aktiv bruker av NHOs inkluderingsstrategi Ringer-i-Vannet.

#205
Grzegorz Kasprowski (t.v.) med markedssjef Hans Jørgen Johansen og produksjonssjef Bjørn Tøgersen. Foto:

Med Ringer-i-Vannet kobler man mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet med NHO-bedrifter. Parallelt med disse ansettelsene har Thermocold økt omsetningen med flere millioner kr i løpet av de siste årene hvor overskuddet også har økt vesentlig.

-Vi tror på å gi mennesker en ny sjanse, men det handler om å gi dem tid. Slik sett skulle jeg ønske at NAV-ordninger kunne ha litt lengre varighet. Da hadde nok enda flere kommet ut i fast arbeid, forteller produksjonssjef Bjørn Tøgersen i Thermocold.