Ringer i Vannet i Askim

Rett før hektisk inngang til høysesongen tegnet Askim Frukt- og Bærpresseri rekrutteringsavtale med Deltagruppen om Ringer i Vannet-samarbeid.

Adm.dir. Astrid Lier Rømuld hos Askim Frukt- og Bærpresseri og Key Account hos Deltagruppen, Jens Petter Langsæther

Publisert 09.09.14

Østfold, Ringer i vannet

Etter en kort presentasjon var daglig leder Astrid Lier Rømuld ikke i tvil; dette var noe de ville være med på!
Hun oppgir flere årsaker til det;
-  for det første ser vi på Ringer i Vannet som en rekrutteringskanal. Vi rekrutterer 10-15 personer hver sesong. For det andre er Askim Frukt –og Bærpresseri en NHO-bedrift og vi synes prosjektet virket både relevant og interessant.  For det tredje handlet det om å inngå samarbeid med en attførings-bedrift, i dette tilfelle Deltagruppen , som er et godt, lokalt alternativ.
Videre sier Lier Rømuld;
- For oss er det viktig at attføringsbedriften gjør det nødvendige arbeidet med å finne kandidater og på den måten er de en ressurs for oss for i en rekrutteringsprosess.
Siden vi akkurat har tegnet avtale har vi ikke kommet i havn med en ansettelse, men vi har dialog.

Deltagruppens Jens Petter Langsæther gleder seg til å jobbe med nok en Askim-bedrift.
- Det unike med Ringer i Vannet er jo at attføringsbedriftene i Østfold samarbeider om å finne egnede kandidater for NHO bedriftene dersom vi selv ikke har noen aktuelle, sier Langsæther.

-   Prosjektet begynner å virkelig å spre seg som "ringer i vann", og det er flott å møte arbeidsgivere som tenker som Askim Frukt- og Bærpresseri, sier prosjektleder hos NHO Østfold Torill Myklebust.