NHO Gründer Haugesund - for deg i etableringsfasen

Hva er god selvledelse/ledelse i en nyetablert bedrift der all kraft og innsats handler om å utvikle og selge et produkt eller en tjeneste?

NHO Gründer Fotograf: NHO

Bli med på lansering av NHO Gründer i Haugesund! Her vil du få råd og tips til hvordan lede din gründerbedrift samt anledning til å diskutere gründerskap med andre som er i samme situasjon som deg selv.Lær også mer om NHO-fellesskapet og våre medlemsfordeler som kan avlaste deg i din arbeidshverdag.

Medlemskapet i NHO Gründer koster 2000 kroner i året og tilbys bedrifter som er i sine første tre driftsår, og som har under sju millioner i omsetning.  Bedriften blir da medlem av NHO Gründer og i en av våre landsforeninger.  Vi stiller våre rådgivere og fagpersoner til rådighet og kan tilby gode rabatterte avtaler innenfor blant annet pensjon, forsikring og advokathjelp.  I tillegg får du som medlem tilgang til vår digitale arbeidsgiverportal arbinn.no, hvor bedriftene kan få hjelp til å drive sin bedrift gjennom maler, kontrakter og svar på aktuelle spørsmål.

For program se her.