Global Future søker mentorer

En sentral del av prosjektet er at alle deltakerne får egen mentor fra offentlig eller privat arbeidsliv. Som mentor vil du få en unik tilgang til et spennende og kompetent nettverk.

Publisert 14.03.11

Rogaland

AFFs kursholdere, som også er kjent gjennom Solstrandprogrammet, gir opplæring og veiledning om mentorrollen. Våre to prosjektledere fra AFF er Atle Jordahl og Morten Eikeland.

NHO Rogaland har valgt 25 deltakere fra 18 ulike nasjonaliteter til deltakelse i Global Future. De er en del av NHOs talentmobilisering av høyt utdannede kvinner og menn med flerkulturell bakgrunn og gode norskkunnskaper til sentrale stillinger og lederstillinger.

28.februar og 1. mars samlet vi våre 25 deltakere på Østhusvik for et 2 dagers kurs i ledertrening i regi av AFF. Med utgangspunkt i ulike virkemidler stimulerer ledertreningsprogrammet til refleksjon, kritisk tenkning og bevisstgjøring av egen identitet og kultur. Kulturforståelse og kulturforskjeller i samarbeid gjør lederutviklingsprogrammet til Global Future unikt.

En sentral del av prosjektet er at alle deltakerne får egen mentor fra offentlig – eller privat arbeidsliv.

Vi søker deg som er leder, evt. leder med personalansvar, motivert for å by på deg selv og dine erfaringer for å løfte fram en som trenger tilgang til din kompetanse for å utvikle seg videre i norsk arbeidsliv. Til gjengjeld vil du få en unik sjanse til å lære noe nytt både om deg selv og andre, og tilgang til et utrolig spennende og kompetent nettverk. Som mentor vil du også få delta på møtet ”Mentoring Master Class", som gir en viktig innføring i mentorrollen. Møtet holdes i regi av AFFsom også er kjent gjennom Solstrandprogrammet. Møtet er planlagt den 13. mai 2011.

Dersom du vil vite mer er du velkommen til å kontakte oss: suzanne.dk.selstad@nho.no.