GLOBAL FUTURE

Styrekompetanse på BI

Deltakerne i Global Future har hatt sin første av to samlinger i styrekompetanse på BI. Ekteparet Standal begeistret alle deltakerne i styrets verden.

Publisert 15.09.11

Rogaland

Kurset har to samlinger, en på tre dager og en på to dager og en hjemmeeksamen på 72 timer. Bestått styrekompetansekurs gir 7,5 studiepoeng.

Etter den første dagen var alle deltakerne på bedriftsbesøk hos Bergen Group Rosenberg. Vise President HR Rolf Norås Pettersen og Vise President Market Erling Lange presenterte konsernet. Deltakerne overnattet på campen til Rosenbergverft, slik at de fikk oppleve hvordan det er å bo slik deres medarbeidere gjør.

På den andre dagen var vi på bedriftsbesøk hos Lærdal Medical.

Vi fikk først en omvisning hvor vi bl.a. fikk se en del av produksjonen, SAFER treningssenteret og SimMannen, en trådløs pasientsimulator i voksen størrelse. HR direktør Arne Seglem Larsen og Finance Treasurer Georg Eliassen, som også er mentor for en av deltakerne, presenterte Lærdal Medical. Med sine 1400 ansatte fordelt over 23 land, en ledergruppe av 5 fordelt over 3 land, med 3 norske, en amerikaner og en danske understrekte Larsen hvor viktig integrasjon er for bedriften.

Alle deltakerne har fått en hjemmelekse til neste samling som er i oktober.