Årets TV-aksjon: vann forandrer alt!

Årets TV-aksjon går til Kirkens Nødhjelp og vil sikre varig tilgang på rent vann til en million mennesker. Ta telefonen 15. oktober!

Publisert 06.10.14

Rogaland

Den 15. oktober er det duket for næringslivets ringestafett i Rogaland. Fylkesmannen, ordførere og næringsliv fra 13 kommuner vil ringe og be nettopp DEG om et bidrag til årets aksjon.
Dette er det beste vannet jeg har smakt, sier Kirkens Nødhjelps generalsekretær, Anne-Marie Helland. Kilden hun drikker av, slukker ikke bare tørsten
I dag er det 800 millioner mennesker som lever uten tilgang på rent vann. Å gi vann til en million vil føre til enorme positive ringvirkninger både for enkeltmennesker og lokalsamfunn. Det er regnet ut at hver dag bruker jenter og kvinner 200 millioner arbeidstimer på å gå og hente vann til sine familier. Klarer vi å sørge for at en million mennesker får varig tilgang til en million mennesker, blir 3,5 millioner arbeidstimer spart hver dag.
Det mest engasjerte næringslivet
Vi oppfordrer alle våre medlemsbedrifter til å støtte årets TV-aksjon. I fjor var det hele 872 bedrifter i Rogaland som ga et bidrag, noe som viste at Rogaland har det mest samfunnsengasjerte næringslivet i Norge! Vær med på å vise at vi har det mest engasjerte næringslivet i landet også i år – ta telefonen den 15. oktober og fortell meg hvor mye DIN bedrift vil gi!
Ble du ikke oppringt?
Hvis du ønsker å gi et bidrag til årets aksjon, men ikke ble oppringt den 15. oktober kan du enkelt gi et bidrag via giverstafett.no. Trykk på knappen oppe i høyre hjørne hvor det står «GI NÅ», fyll ut beløp og detaljer, og en faktura sendes automatisk. Som med alle bidrag fra bedrifter til årets aksjon, vil navnet på din bedrift og beløp rulle og gå over skjermen, samt under sending på NRK den 19. oktober