For en fantatisk Global Future-reise i Rogaland

Torsdag 25. februar samlet deltakere, mentorene, partnere og leverandører seg til en siste samling i kull. En 18-måneder reise tok slutt!

Publisert 26.02.16

Rogaland, Global Future

Stolte kunne prosjektledere i Global Future Rogaland Suzanne de Kok Selstad dele ut kompetansebevis til alle deltakere. Reisen tok slutt, en reise full av opplevelser:
* egen-og lederutvikling
* styrekompetanse
* retorikk
* presentasjonsteknikk
* bedriftsbesøk hos Nortura og Kverneland group
* Besøk i Stortinget, Arena Global Future og et kurs i politikk i Oslo
* Alt om kommuner, fylkeskommuner og Fylkesmannen
* Bedriftsetablering
* Nettverksbygging
* og siste med aldeles ikke minst en en-til-en relasjon til en mentor

Fantatisk resultater med den gruppen, sire Selstad. Den gruppen er det tredje kull for NHO Rogland. Disse 24 har vært en skikkelig ressurs for hverandre, de har laget hverandre god. Deing av kunnskap og erfaring, deling av nettverk. Tips om bøker, foredrag og spennende mennesker.

Ved siden av målbare resultater som ny jobb, lederstilling og/eller et styreverv, er det også andre positive resultater som økt nettverk, økt selvtillit og selvfølelse.
NHO Rogaland ble også tildelt innvandreprisen fra Stavanger kommune i 2015. 

Dette er flotte ambassadører for målgruppen, de flerkulturelle. Sintef-rappporten bekrefter at 2/3 har fått karrierebevegelse gjennom prosjektet. Dette er bra for integreringen sier prosjektlederen.

Alle mentorer ble også takket med hver sin mentorbevis. Den gruppen har også hatt sin reise, i følge Selstad. Så mye kompetanse som disse 24 hadde ble det nevnt.

Prosjekt viderføres fra Oslo. Søkere anbefales til å følge med på NHO sin webside.