Han gjør aksjeloven «sexy»

Nestor i styrekompetanse, Kjell Standal, fra BI - og Ålesund, har en unik evne til å skape engasjement om aksjelov og styrearbeid, sier Suzanne de Kok Selstad, prosjektleder for Global Future i Rogaland.

Publisert 23.10.15

Rogaland

Nå har nok et Global Future-kull har gjennomgått denandre delen av kurset om styrekompetanse, i regi av BI og  Standal. 

BI - en av tre hovedleverandører 

- Kjell Standal har den unike evnen til å få 24 deltakere, med ulik kulturell bakgrunn, fra 17 forskjellige land til å sitte akkurat like engasjert, og til å le akkurat like mye, av hans beskrivelse og forklaring av aksjelov og styrearbeid, sier Ryste.

BI, med kurset i styrekompetanse, er en av tre hovedleverandører til NHOs Global Future program, med hovedtemaer som aksjeloven, strategi, styrets kompetanse, fusjoner og fisjoner og emisjoner – og etikk i styrearbeid.

Enkefru Olsen - en gjenganger

- Gjennom mange år har Kjell Standal formidlet, et i utgangspunktet ganske tørt og utilgjengelig budskap, på en måte slik at alle husker det, sier Selstad. - Han viser til fantastiske eksempler fra egne og bekjentes bedrifts- og styreerfaringer. Enkefru Olsen er en gjenganger; hva skal hun gjøre med sin familiebedrift når hun ikke orker drive den lenger selv, og familieforholdene er litt kompliserte?

Fisjon, fusjon og emisjon var noen av disse dagens tema. SAmt diskusjoner på caset som alle har fått.

Videre skal eksamen leveres i desember. - Erfaring tilsier at det går veldig greit. Mye takket være Kjell Standal, sier Selstad.