Jenter for realfag

Hvilke jobbmuligheter får du med realfagsutdannelse? 6. mars forteller damer med realfagsbakgrunn sine spennende historier. Dette er jentenes inspirasjonskveld; Rådgivere, lærere, jenter (10. trinn og vgs) og mødre inviteres.

Publisert 18.02.14

Rogaland, Kompetanse og utdannelse

Hvilke jobbmuligheter kan du få med teknologi- og realfagsutdannelse? Torsdag 6. mars forteller damer med realfagsbakgrunn sine spennende historier. "Jenter for realfag" er jentenes inspirasjonskveld; Rådgivere, lærere, jenter (primært 10. trinn og vgs) og mødre er velkommen.    

Kvinnelige rollemodeller Både yngre og mer erfarne kvinner vil fortelle sin historie om alt fra valg av studier til kombinasjon av familieliv og karriere. – Vi tror at det å vise frem jentene og deres historier kan gjøre det lettere å se mulighetene en kan få etter en realfaglig- og teknologisk utdanning, sier fagsjef kompetanse i Norsk olje og gass,Thina Hagen.

– Jenter utgjør om lag 60 prosent av studentene i Norge, men bare 20 prosent av de ansatte i olje- og gassindustrien, dette bildet må vi endre, sier Thina Hagen.                                      

Program Stavanger

Påmelding Stavanger