NM for Ungdomsbedrifter 2014

KangaRun UB fra Hetland videregående skole konkurrerer om å bli Norges beste Ungdomsbedrift 2014 den 29. april i Oslo.

Publisert 22.04.14

Rogaland

Uten tidligere etablerererfaring startet seks jenter fra Hetland ungdomsbedriften KangaRun UB - en ungdomsbedrift som tilbyr sports-bh med sidelomme til oppbevaring av mobil, iPod, penger, nøkler og andre nødvendigheter. I neste uke reiser de til Lillestrøm for å konkurrere på NM for Ungdomsbedrifter. 

Sikter høyt
– Seieren på Entreprenørskapsdagen har virkelig inspirert oss til å tenke at alt er mulig, og ikke minst gitt oss et håp om å vinne beste ungdomsbedrift i Norge. Vi gleder oss utrolig til NM og kommer til å gi og satse alt som er av krefter! sier daglig leder Amalie B. Hauge. 

 

KangaRun UB vant tidligere i april pris for beste salgsteam på internasjonal messe i Riga, Latvia. Her ble de også rangert i topp fem blant Europas beste ungdomsbedrifter. Nå er de klare for NM for Ungdomsbedrifter, som arrangeres på Lillestrøm 29. – 30. april. 173 ungdomsbedrifter fra hele landet konkurrerer i ulike kategorier, men det er kun èn bedrift fra hvert fylke som deltar i konkurransen om den gjeveste prisen og billett til EM i Estland i sommer. KangaRun UB er Rogalands representant i konkurransen Norges beste Ungdomsbedrift 2014.  

Se Ungt Entreprenørskaps offisielle NM-side for program, oversikt over konkurransene og kontaktinformasjon til ungdomsbedriftene.