Nye runder med Female Future - høsten 2014

Har din bedrift kvinnelige ledertalenter dere vil satse på? Hilde Fey Lunde, Asset Manager Norway hos E.ON E&P Norge AS er en av de 25 deltakere som har i Female Future 2012-2013 på Vestlandet. NHO søker nå etter nye deltakere til Female Future-programmet til høsten.

Publisert 21.08.14

Rogaland

Female Future er NHOs leder- og styreutviklingsprogram for kvinnelige ledere. Programmet tilbys ansatte i NHOs medlemsbedrifter. Hovedformålet er å gi kunnskap, selvinnsikt og motivere flere kvinner til å ta styreverv og viktige lederoppgaver i næringslivet. 

Hilde Fey Lunde, Asset Manager Norway hos E.ON E&P Norge AS er en av de 25 deltakere. «Med et sterkt behov for å lære, svarte Female Future programmet virkelig til forventningene sier Fey Lunde. Spesielt Styrekompetanse forelesningen var lærerike men og retorikk kurset tvang meg ut av min daglige, ofte altfor lille boks. Programmet utfordret meg på flere områder, men kanskje aller mest på å bli komfortabel med å snakke i en forsamling om personlige utfordringer og erfaringer. Programmet gir en anledning i en travel hverdag til å tenke i dybden på hvor og hva man vil, og sin egen lederstil. Det aller viktigste og beste er alikevel alle de flotte menneskene man blir kjent med og som man knytter kontakter med. Til syvende og sist er dette et program hvor det er opp til deg hva du gjør ut av det.»

Søknadsfristen for er 25. august 2014.

Søk her

Hvordan søke? I tillegg til å fylle ut søknadsskjemaet, ber vi kandidater sende CV og et kort motivasjonsbrev (max. 1800 tegn) til Hilde Rønneberg i NHO. I motivasjonsbrevet ber vi om at kandidaten reflekterer rundt følgende spørsmål:

  • På hvilken måte vil Female Future-programmet være nyttig for deg?
  • Hva motiverer deg til å delta i Female Future-programmet?
  • På hvilken måte kan du bidra i gruppa?

NHO ønsker din bedrift velkommen som søker!