Smartfood UB årets Ungdomsbedrift 2015

5 priser for årets Ungdomsbedrift SmartFood UB på Entreprenørskapsdagen 2015. Vertskap er Ungt Entreprenørskap Rogaland.

Publisert 05.03.15

Rogaland, Kompetanse og utdannelse

Ungt Entreprenørskap Rogaland er vertskap for en den årlige Entreprenørskapsdagen i Rogaland. 2015-utgaven fant sted i Stavanger Forum onsdag 4. mars. Dagen ble åpnet av Jan Hauge, styreleder i Ungt Entreprenørskap Rogaland og Adm. direktør i Aarbakke Innovation. 65 Ungdomsbedrifter konkurrerte om å bli årets Ungdomsbedrift. Mange spennende innovative ungdom blant deltakere. Det er håp for fremtiden når det gjelder innovation ble det påpekt av flere jurymedlemmer.

Det var Smartfood UB fra Karmsund videregående skole som ble kåret til årets Ungdomsbedrift.

Smartfood UB er bestående av fem elever på KOKK/SERVITØR, Karmsund videregående skole. De tilbyr innovative produkter som er smarte, næringsrike og smakfulle. Disse produktene ønsker de skal bidra positivt til en utvikling i dagens samfunn - der det skal bli lettere å få i seg frukt og grønt. 

  

Smartfood UB gikk hjem med 5 priser:

* Beste ungdomsbedrift 
* Alumnis lederskapspris
* Beste yrkesfaglig
* Beste gastronomiske
* 2. plass i forretningsplan

For mer informasjon om Smartfood UB , sjekk deres webside.

Nå blir det spennende å følge Smartfood UB, Safe & Sound UB, Trygg på Trykk UB, og Face UB videre til NM på Lillestrøm 29-30 april!

For flere bilder klikk her