Tre priser til Rogaland første dag av NM for  i går.

Runitic UB fra Vardafjell videregående skole vant den prestisjetunge EwB-prisen (Enterprise without Borders) på NM for Ungdomsbedrifter.

Runitic UB var best på internasjonalt samarbeid. Fra venstre: Charlotte Storesund Toft og Marit Irene Brendeland. Foto: Ungt Entreprenørskap.

Publisert 30.04.15

Rogaland

Prisen deles ut til den ungdomsbedriften som har vært best på samarbeid over landegrenser.  På NMs første dag fikk ungdomsbedrifter fra Rogaland tre priser. I tillegg til Runitic UBs førsteplass, mottok elever fra Akademiet vgs i Sandnes to priser. Real Bow Ties UB fikk 3. plass i konkurransen Beste markedsføring og Safe & Sound UB fikk 3. plass i kategorien Beste logo. 

I løpet av morgendagen skal det deles ut priser i ytterligere ti kategorier. Nær 100 dommere fra arbeids- og næringsliv deltar i juryeringen av de beste ungdomsbedriftene fra hele landet. NM for Ungdomsbedrifter arrangeres av Ungt Entreprenørskap.

 – Dette har vi jobbet mye med og har allerede vunnet en pris i Østerrike. Gøy å vinne i dag også! sier Marit Irene Brendeland, markedsansvarlig i Runitic UB. Sammen med økonomiansvarlig Charlotte Storesund Toft er hun på snarvisitt fra klassetur i London for å motta prisen på Lillestrøm.

 Runitic UB produserer treningsgensere med innebygd sportsarmbånd til å oppbevare mobilen under treningsøkten. Ungdomsbedriften har samarbeidet med en annen ungdomsbedrift i Østerrike, og tidligere i vår vant ungdomsbedriften prisen Best International Business på Trade Fair i Wien.

Vi gleder oss til en ny dag med nye muligheter for Rogaland.