Transport- og Logistikkskolen

Innføring i logistikk, Oslo 20. og 21. januar 2014

Publisert 11.12.13

Rogaland, Samferdsel

Logistikkostnader er en sentral kostnadsdriver for norske bedrifter. Økt kompetanse reduserer kostnadene og/eller øker kvaliteten. I dette kurset får deltagerne en grunnleggende innføring i logistikkfaget og markedsføringskanaler. Hva er de store kostnadsdriverne, og hvilken sammenheng er det mellom kostnader og kundeservice, og hvilke trender ser vi framover? Vi lærer også å måle logistikkostnader og bruk av informasjonsteknologi i logistikkplanleggingen.

Meld deg på i dag!

Om Transport- og Logistikkskolen:
Kursene kombinerer teori og praksis, og gir en innføring i de sentrale elementene innen faget. Tilbudet egner seg både for faglærte og ansatte med annen kompetanse.

Eirill Bø er foreleser. Kurssted er Oslo. Modulene nedenfor kan tas enkeltvis eller samlet. Ved å ta alle modulene kan man få 10 studiepoeng. Mer informasjon og link til påmelding finner du på våre nettsider.

Innføring i logistikk 20. og 21. januar 2014: Tema: Grunnleggende innføring i logistikk. Sammenhengen mellom kostnads- og servicenivå. Måling- og reduksjon av kostnader med IKT-verktøy. Trender innen logistikk

Supply Chain Management i praksis 28 og 29. april 2014: Tema: Hvordan skape, og hente ut, kostnadsreduksjoner ved samarbeid i kjeden. Prognosemetode for lagerstyring. Bedriftspillet - "Lean Supply Chain Game".

Transportplanlegging høsten 2014: Tema: Oversikt over transportmarkedet. Prinsipper for ruteplanlegging, intermodale transporter og utforming av et miljøregnskap.

Nettbasert fagbrev i logistikk

Norsk Industri er den rimeligste aktøren på markedet når det gjelder nettbasert fagbrev i logistikk for praksiskandidater (+25 år). Les mer om det unike tilbudet her.  

Kontakt: Kjetil Tvedt, m: 92 82 05 08, e: kjetil.tvedt@norskindustri.no