• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

  Har du lyst på besøk fra oss i NHO Sogn og Fjordane?

  Meld frå

 • Nasjonal transportplan blei lagt fram i dag, og for Sogn og Fjordane sin del er det fleire positive nyheiter. Fleire av dei prosjekta som er komne inn både i første og andre planperiode er prosjekt som NHO har spelt inn til regjeringa gjennom Samferdsleløftet. Det er vi glade for.
  Ein god del å glede seg over for Sogn og Fjordane i NTP
  5. april 2017

  Nasjonal transportplan blei lagt fram i dag, og for Sogn og Fjordane sin del er det fleire positive nyheiter. Fleire av dei prosjekta som er komne inn både i første og andre planperiode er prosjekt som NHO har spelt inn til regjeringa gjennom Samferdsleløftet. Det er vi glade for.

 • Onsdag 22.mars besøkte NHO Sogn og Fjordane og salgs- og markedsdirektør i NHO Handel, Leif Bache-Mathiesen, flere aktører innen vare- og detaljhandel i Førde. Formålet med møtene var å ta «pulsen» på varehandelen, snakke med og lytte til butikkenes behov.
  Møtte varehandelen i Førde
  29. mars 2017

  Onsdag 22.mars besøkte NHO Sogn og Fjordane og salgs- og markedsdirektør i NHO Handel, Leif Bache-Mathiesen, flere aktører innen vare- og detaljhandel i Førde. Formålet med møtene var å ta «pulsen» på varehandelen, snakke med og lytte til butikkenes behov.

 • 16.mars avholdt NHO Sogn og Fjordane sitt årsmøte på Scandic Sunnfjord Hotel, Førde. Her blei det blant anna valt nytt regionstyre då fleire av representantane stod på val.
  Årsmøteprotokoll 2017
  27. mars 2017

  16.mars avholdt NHO Sogn og Fjordane sitt årsmøte på Scandic Sunnfjord Hotel, Førde. Her blei det blant anna valt nytt regionstyre då fleire av representantane stod på val.

 • Sogn og Fjordane og Hordaland blir frå 2020 til Vestlandsregionen. NHO og regionkontora våre i dei to fylka har jobba for ei slik regiondanning, og vil gå føre og allereie frå august i år blir den nye NHO-regionen etablert. Ei slik organisering meiner vi vil tene både næringslivet og arbeidslivet elles på Vestlandet.
  NHO styrker samarbeidet i vest
  23. mars 2017

  Sogn og Fjordane og Hordaland blir frå 2020 til Vestlandsregionen. NHO og regionkontora våre i dei to fylka har jobba for ei slik regiondanning, og vil gå føre og allereie frå august i år blir den nye NHO-regionen etablert. Ei slik organisering meiner vi vil tene både næringslivet og arbeidslivet elles på Vestlandet.

 • For kring eitt år sidan sette NHO-sjef Kristin Skogen Lund seg inn i ein Uber Black-bil. VG var med. Bileta og NHO sin årskonferanse 2016 blei startskotet for debatten om delingsøkonomi i Norge. Reaksjonane på køyreturen var både positive og mindre positive.
  Ei utvikling vi ikkje kan stogge
  24. februar 2017

  For kring eitt år sidan sette NHO-sjef Kristin Skogen Lund seg inn i ein Uber Black-bil. VG var med. Bileta og NHO sin årskonferanse 2016 blei startskotet for debatten om delingsøkonomi i Norge. Reaksjonane på køyreturen var både positive og mindre positive.

 • I samband med årsmøte til NHO Sogn og Fjordane er no årsmeldinga vår klar. Her kan du lese meir om vår aktivitet i 2016, litt om administrasjonen, styret vårt og litt om nokre av medlemsfordelane de har tilgjengeleg.
  Årsmelding 2016
  23. februar 2017

  I samband med årsmøte til NHO Sogn og Fjordane er no årsmeldinga vår klar. Her kan du lese meir om vår aktivitet i 2016, litt om administrasjonen, styret vårt og litt om nokre av medlemsfordelane de har tilgjengeleg.

Aktuelt

- Nå kan vi koble teori og praksis på en helt annen måte
28. april 2017

- Det er flott å se hvor målrettet NHO jobber for medlemmene, og at det hele tiden stilles spørsmål ved hva som er best for bedriftene, sier Marta Hole Greve og Anne Thon Hjersing. De har nå avsluttet fem praksisuker i NHO.

Arrangementer

 1. 04 mai
  Informasjonsmøte om tariffoppgjeret

  Scandic Sunnfjord Hotel, Førde.

  Meld deg på

 2. 10 mai
  Næringsdagane 2017

  Hotel Alexandra, Loen.

  Meld deg på

Kontakt

Jan Atle Stang

Regiondirektør

NHO Sogn og Fjordane

jan.stang@nho.no
Telefon
90576419
Heidi Skorpen

Rådgiver

NHO Sogn og Fjordane

heidi.skorpen@nho.no
Telefon
97103276
Silje Luzia Rødeseike

Rådgiver

NHO Sogn og Fjordane

silje.rodeseike@nho.no
Mobil
92839839
Nina C. Tennebekk

Advokat

NHO Hordaland

nina.tennebekk@nho.no
Mobil
92837402