• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

  Har du lyst på besøk fra oss i NHO Sogn og Fjordane?

  Meld frå

 • For kring eitt år sidan sette NHO-sjef Kristin Skogen Lund seg inn i ein Uber Black-bil. VG var med. Bileta og NHO sin årskonferanse 2016 blei startskotet for debatten om delingsøkonomi i Norge. Reaksjonane på køyreturen var både positive og mindre positive.
  Ei utvikling vi ikkje kan stogge
  24. februar 2017

  For kring eitt år sidan sette NHO-sjef Kristin Skogen Lund seg inn i ein Uber Black-bil. VG var med. Bileta og NHO sin årskonferanse 2016 blei startskotet for debatten om delingsøkonomi i Norge. Reaksjonane på køyreturen var både positive og mindre positive.

 • Norge sitt forhold til EU gjennom EØS-avtalen er under kontinuerleg debatt. Det er bra med debatt. Det som uroar oss no, er dei mange åtaka på denne viktige avtalen som har kome fram i det siste.
  EØS-avtalen er avgjerande for eksportnæringane
  8. februar 2017

  Norge sitt forhold til EU gjennom EØS-avtalen er under kontinuerleg debatt. Det er bra med debatt. Det som uroar oss no, er dei mange åtaka på denne viktige avtalen som har kome fram i det siste.

 • Styret i INU-FSF har satt dato for årsmøte. Innkalling og sakpapir kjem seinare. Hold av datoen no!
  Årsmøte INU-FSF
  8. februar 2017

  Styret i INU-FSF har satt dato for årsmøte. Innkalling og sakpapir kjem seinare. Hold av datoen no!

 • NHO Sogn og Fjordane har satt dato for årsmøte, og vi håper du held av datoen. 16.mars på Scandic Sunnfjord Hotel, Førde.
  Årsmøte NHO Sogn og Fjordane
  8. februar 2017

  NHO Sogn og Fjordane har satt dato for årsmøte, og vi håper du held av datoen. 16.mars på Scandic Sunnfjord Hotel, Førde.

 • Saman er vi eit sterkare lag! 60 bedriftstands er no klare for Sogn og Fjordane si eiga karrieremesse i Bergen onsdag neste veke! Du kan fortsatt melde deg på..
  Karrieremesse Bergen
  8. februar 2017

  Saman er vi eit sterkare lag! 60 bedriftstands er no klare for Sogn og Fjordane si eiga karrieremesse i Bergen onsdag neste veke! Du kan fortsatt melde deg på..

 • Nordfjord Teknologiutvikling (NTU) gjentek suksessen frå i fjor og arrangerer ny plast- og komposittkonferanse! Den årlege konferansen som blir arrangert rundt berekraftig materialutvikling går av stabelen den 1. mars på Sandane.
  Plast og komposittkonferansen 2017
  2. februar 2017

  Nordfjord Teknologiutvikling (NTU) gjentek suksessen frå i fjor og arrangerer ny plast- og komposittkonferanse! Den årlege konferansen som blir arrangert rundt berekraftig materialutvikling går av stabelen den 1. mars på Sandane.

Aktuelt

En reform som må fortsette
22. februar 2017

Forslaget til nytt kommunekart gir 358 kommuner og 10-11 regioner. - Dette er en reform som må fortsette de neste årene, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

Arrangementer

 1. 01 mar
  Plast- og komposittkonferansen 2017

  Gloppen Hotell, Sandane

  Meld deg på

 2. 09 mar
  Jobbmesse i Sunnfjord

  4.etg, Rådhuset i Førde

 3. 16 mar
  Årsmøte NHO Sogn og Fjordane

  Scandic Sunnfjord Hotel, Førde.

  Meld deg på

Kontakt

Jan Atle Stang

Regiondirektør

NHO Sogn og Fjordane

jan.stang@nho.no
Telefon
90576419
Heidi Skorpen

Rådgiver

NHO Sogn og Fjordane

heidi.skorpen@nho.no
Telefon
97103276
Silje Luzia Rødeseike

Rådgiver

NHO Sogn og Fjordane

silje.rodeseike@nho.no
Mobil
92839839
Nina C. Tennebekk

Advokat

NHO Hordaland

nina.tennebekk@nho.no
Mobil
92837402