• NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

  Har du lyst på besøk fra oss i NHO Sogn og Fjordane?

  Meld frå

 • Administrerande direktør Anne-Cecilie Kaltenborn kjem til Sogn og Fjordane onsdag 25.januar og ønskjer dialogmøte med medlemsbedriftene.
 • Den siste uken før jul signerte Fjord1 konsernavtale med ønske om å samarbeide med Ringer i Vannet (Riv) på alle sine lokalisasjoner i Norge.
  Fin julegave fra Fjord1
  21. desember 2016

  Den siste uken før jul signerte Fjord1 konsernavtale med ønske om å samarbeide med Ringer i Vannet (Riv) på alle sine lokalisasjoner i Norge.

 • Vi går snart inn i julehøgtida og inn i eit nytt år. I den samanheng vil NHO-kontoret i Sogn og Fjordane ønskje leiing og tilsette i alle medlemsbedriftene våre alt godt for jula og det nye året.
  Julebrev
  20. desember 2016

  Vi går snart inn i julehøgtida og inn i eit nytt år. I den samanheng vil NHO-kontoret i Sogn og Fjordane ønskje leiing og tilsette i alle medlemsbedriftene våre alt godt for jula og det nye året.

 • Auka mineralutvinning er naudsynt for klima og bra for verdiskapinga. Norge og Sogn og Fjordane sit på store mineralressursar, og desse må sjølvsagt nyttast for at vi skal nå klimamåla.
  Mineral er viktig for å nå klimamål
  15. desember 2016

  Auka mineralutvinning er naudsynt for klima og bra for verdiskapinga. Norge og Sogn og Fjordane sit på store mineralressursar, og desse må sjølvsagt nyttast for at vi skal nå klimamåla.

 • Vi får store endringar i regelverket for offentlege anskaffelsar. Kva inneberer desse endringar for deg som bedrift? NHO Sogn og Fjordane inviterer til informasjonsmøte på nyåret.
  Nytt regelverk for offentlege anskaffelsar
  8. desember 2016

  Vi får store endringar i regelverket for offentlege anskaffelsar. Kva inneberer desse endringar for deg som bedrift? NHO Sogn og Fjordane inviterer til informasjonsmøte på nyåret.

 • Silje Luzia Rødeseike startar som rådgjevar i NHO Sogn og Fjordane den 16. januar.

Aktuelt

Regjeringen ber ESA om mer tid
20. januar 2017

Regjeringen trenger mer tid på å besvare ESAs kritikk av den delvise allmenngjøringen av Industrioverenskomstens bestemmelser knyttet til reise, kost og losji.

Arrangementer

 1. 10 mai
  Næringsdagane 2017

  Hotel Alexandra, Loen.

Kontakt

Jan Atle Stang

Regiondirektør

NHO Sogn og Fjordane

jan.stang@nho.no
Telefon
90576419
Heidi Skorpen

Rådgiver

NHO Sogn og Fjordane

heidi.skorpen@nho.no
Telefon
97103276
Line Træen

Prosjektleder

NHO Sogn og Fjordane

line.traeen@nho.no
Mobil
95943895
Henry Kristoffer Horne

Advokat

NHO Hordaland

henry.horne@nho.no
Mobil
90043961
Nina C. Tennebekk

Advokat

NHO Hordaland

nina.tennebekk@nho.no
Mobil
92837402