Nyheter

 1. Paneda er verdensener i DAB

  18. oktober 2016 | Sogn og Fjordane

  Gründerbedriften Paneda i Selje i Sogn og Fjordane så tidlig muligheter i DAB-teknologien. Nå er de verdensledende og én av tre finalister til NHOs Nyskapingspris 2016.

 2. Arbinn.no: NHOs nye digitale tjeneste for arbeidsgivere

  10. oktober 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, NHO Idrett, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  For å gi deg lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO-felleskapet laget en ny nettjeneste – arbinn.no.

 3. Leverandørkonferanse for EL-tjenester

  7. oktober 2016 | Sogn og Fjordane

  Florø kommune inviterar potensielle leverandørar til leverandørkonferanse på levering av elektrikartjenester, svak og sterk straum til alle typar kommunale bygg (inkl materiell), veglys, samt vvs tekniske installasjonar.

 4. Gå for næringslivet

  4. oktober 2016 | Sogn og Fjordane

  I Florø trossa fleire bedriftsleiarar og politikarar stiv kuling og sidelengs regn og stilte i vestlandsbunaden for å 'Gå for næringslivet'.

 5. Jubel for katapult på norsk!

  26. september 2016 | Sogn og Fjordane

  Næringsminister Monica Mæland og Fiskeriminister Per Sandberg inviterte den 22. september et lite knippe industrirepresentanter og Norsk Industri til møte i Nærings- og fiskeridepartementet (NFD), for å diskutere arbeidet med industrimelding - med testsentre som hovedtema.

 6. Ønskjer innspel kring ny læringsplattform

  14. september 2016 | Sogn og Fjordane

  I samband med ei føreståande anbodskonkurranse gjeldande ny læringsplattform-løysing for grunnskulen i Nordfjord, inviterer prosjektgruppa aktuelle leverandørar til eit leverandørdialogmøte på Eid 6. oktober.

 7. Siemens: - Et av de viktigste ansattgodene er NHO Pensjon

  8. september 2016 | Østfold, Agder, Buskerud, Finnmark, Hordaland, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo og Akershus, Rogaland, Sogn og Fjordane, Telemark, Trøndelag, Troms og Svalbard , Vestfold

  Pensjonsordningen bidrar til å tiltrekke seg nye ansatte – og holde på de gamle.

 8. Franchisekonferansen 2016

  6. september 2016 | Sogn og Fjordane

  15. september går Franchisekonferansen av stabelen i Næringslivets Hus, et samarbeid mellom NHO Handel og Norsk Franchise. Årets tema: Hva gjør franchise til en av de beste driftsformene mellom selvstendige juridiske parter?

 9. En vegg full av stjerner

  6. september 2016 | Sogn og Fjordane

  På veggen i venterommet hos Mentro i Førde blir man møtte av en vegg med stjerner i grønt og lilla.

 10. HR dagen nærmar seg

  2. september 2016 | Sogn og Fjordane

  Påmeldingane strøymer inn, og vi har tatt ein prat med ein engasjert og flink personalsjef i fylket for å høyre kva ho tenker er viktig innafor HR og HMS.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
17 >