Bedriftsbesøk

Vi lar oss stadig imponere av det mangfaldige, hardt satsande, og spennande næringslivet i Sogn og Fjordane. Her kan du lese om nokon av dei inspirerande bedriftsbesøka vi har vore på.

Bedriftsbesøk

 • Roadtrip Nordfjord – etappe 2

  NHO Sogn og Fjordane fortsetter på sin mini-turne saman med NHO og Norsk Industri. Turen går vidare innover i fylket langs dei flotte fjordane og høge fjella.

  3. juli 2015
 • Ewos Florø - eit fyrtårn i bransjen

  I førre veke besøkte NHO Sogn og Fjordane ved reg.dir Jan Atle Stang og prosjektleiar Heidi Skorpen Ewos sin fôrfabrikk i Florø. Fabrikksjef Rune Ryland tok oss med på ei reise frå starten i 1989 fram til i dag. I fjor feira fabrikken sitt 25-års jubileum.

  1. juli 2015
 • Godt døme på inkluderande bedrifter

  Nicolay Sandvoll er praksiskandidat hos Safeclean, Hydro og Nyrstar i Høyanger. - Det er ikkje kult med "ferie" i eitt år, difor er dette ein flott mulegheit for meg.

  30. april 2015
 • - Ordninger man bare kan drømme om andre steder

  Administrerende direktør i Paneda AS er positivt overrasket over støtteordningene i EUs forskningsprogram. Gjennom NHO Sogn og Fjordanes styretur til Brussel oppdaget han nye muligheter.

  3. november 2014
 • På besøk i Stryn og Innvik

  Torsdag 28. november var NHO Sogn og Fjordane på besøk i Stryn og Innvik for møte med både kommunen og næringsliv.

  2. september 2014
 • Roadtrip Nordfjord – etappe 1

  Tidleg måndag morgon landa flyet frå Oslo heilt presist, og vi kunne plukke opp Thomas Felde frå NHO sentralt og Cecilie Skarning frå Norsk Industri på flyplassen i Florø. NHO Sogn og Fjordane ville gjerne vise fram nokre av bedriftene i Sogn og Fjordane og ikkje minst, vise Thomas Felde ymse vegar i Fjord-fylket.

  2. juli 2015
 • Spennande besøk i Luster

  Regiondirektør i NHO Sogn og Fjordane, Jan Atle Stang, besøkte nyleg bedriftene Luster Mekaniske Industri (LMI) i Gaupne og Fjordglas i Luster. Stang hadde samtaler med dagleg leiar i LMI, Geir Øren, og dagleg leiar i Fjordglas, Robert Veum.

  25. juni 2015
 • Frå garasje til ny fabrikk

  Kjetil Hovland starta gründerverksemd i garasjen si i mars 2008. 21. mai i år opna han ein flunkande ny fabrikk i Gaupne.

  23. juni 2015
 • Smarte løysningar frå Dale til Europa

  Enoro AS har etablert seg som ein marknadsleiande leverandør av software og tenester for energibransjen i Noreg og Norden. No siktar dei mot å styrke sin posisjon også lenger ned på kontinentet.

  26. november 2014
 • Finaleklar handverksøl frå Florø

  3. september var vi på besøk hos Kinn Bryggeri i Florø, som to dagar før hadde kvalifisert seg til finalen i Bryggeribråk

  3. september 2014