Artiklar frå bedriftsbesøk

 1. Engasjerende politikerdebatt på Gol

  18. august 2017 | Buskerud

  Rundt 60 hallingdøler møtte opp for å få med seg Vannhull og valgdebatt på Gol fredag 18. august. Åtte stortings-kandidater for Buskerud svarte på spørsmålet: Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Hallingdal? Samferdsel, kompetanse og skatt var blant temaene som ble heftig diskutert.

 2. En tredje EØS-vei for Storbritannia?

  18. august 2017 | Internasjonalt

  En tredje EØS-pilar kan være en overgangsordning for britene - som ikke svekker EØS-avtalen og som beholder dem i det indre markedet, skriver Tore Myhre.

 3. Gi jobbmuligheter til alle

  17. august 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  I første halvdel av 2017 har 609 personer kommet i jobb etter et tiltak i Fretex. - Arbeids- og inkluderingsbedriftene over hele landet er den lokale spesialisten, og det må vi bygge videre på, sier daglig leder i Fretex Midt-Norge, Tanja Holmen.

 4. Flo, fjære og fristelser i 30 år

  17. august 2017 | Trøndelag

  Størst på lutefisk, verdensrekord i blåskjellgryte og først ute med både sushi og røykelov. Mye har skjedd i løpet av Havfruens 30 år lange historie, men lidenskapen er fremdeles den sammen.Havfruen fiskerestaurant er månedens bedrift i august.

 5. Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Hallingdal

  17. august 2017 | Buskerud

  Hallingdal har et godt utgangspunkt for næringsutvikling innen ulike bransjer. Samtidig vet vi at lite kommer av seg selv. Utvikling forutsetter at investorer og gründere tør satse og at lokale og sentrale myndigheter bidrar med forutsigbare rammebetingelser.

 6. NHO Kurs

  16. august 2017 | Møre og Romsdal

  Bli med på kurs i konflikthåndtering arbeidsrett flere steder i Møre og Romsdal

 7. Stort potensiale for å skape arbeidsplasser med utgangspunkt i gårdsbruk og landbruk

  16. august 2017 | Buskerud

  Det er Vannhull og valgdebatt den 18 august, vekst og arbeidsplasser i Hallingdal er tema. Fauskivalen 2017 er over og har nok et år vært en suksess. Vi har benyttet anledningen til å spørre Fauskivalens far, eier av Fausko skysstasjon, gründer og fjellbonde Knut Fausko om hva han mener viktig for veksten i Hallingdal.

 8. Formueskatten hemmer nordnorske bedrifter

  16. august 2017 | Finnmark

  I Nord-Norge har vi mange små og mellomstore hjørnesteinsbedrifter, på små steder, med personlige eiere, som heller vil investere i bedriften, enn å sende verdiene til det offentlige i form av formueskatt.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
357 >